• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Mój ukochany sport:"

(obserwuj)
Ja najbardziej lubie plywac.

Link Cytuj

0
zdecydowanie narty! szkoda ze tylko z roku na rok sniegu mniej....

Link Cytuj

0
Ja sie boje sporów zimowych odkad zlamalam noge na lyzwach.

Link Cytuj

0
Śniegu coraz mniej ? Zalezy, gdzie na te narty wyjezdzasz :" Najlepszy sport to oczywiście tenis stolowy i szachy D

Link Cytuj

0
Ja tez bardzo lubie szachy, choc nie jestem w nich mistrzem

Link Cytuj

0
hania_oferia
No tak, przy szachach o snieg nie musisz sie martwic :"
Ja nart sie nie balam ale dlugo dlugo nie mialam z kim jezdzic... Wiec poczekalam az rok temu moj synek mogl zaczac uczyc sie jazdy na nartach i nauczylam sie razem z nim :" Ale wole rolki :"

Link Cytuj

0
Ja uwielbiam sport. Kiedyś trenowalem boks, pilke nozną. Lubie takze tenis. Dzisiaj w zasadzie glównie jezdze na snowboardzie i biegam. Ale uwazam, ze jednak pilka nozna jeśli chodzi o emocje podxczas oglądania jest bezkonkurencyjna.

Link Cytuj

0
Emocje podczas grania i podczas oglądania:"

Link Cytuj

0
grania w co?

Link Cytuj

0
Moim zdaniem jednak jeśli chodzi o uprawianie sportu to boks i snowboard dają wiekszy zastrzyk adrenaliny.

Link Cytuj

0
Lubie plywac i tanczyc... zwlaszcza z ogniem :" Moge to uznac jako sport?

Link Cytuj

0
w domyśle chodzilo mi oczywiście o pilke kopaną.

Link Cytuj

0
Tenis ziemny :"

Link Cytuj

0
Piłką nożna " standardowo jak to mężczyźni ",
ping-pong, siatkówka oraz jazda na rowerze.

Link Cytuj

0
berenika_21
Dawno, dawno temu tez grałam w szachy. Obecnie najczęściej jeżdżę na rowerze. Zarówno sport jak i przyjemniejsza forma komunikacji miejskiej. Szczególnie w lato, gdy porównać to do nieklimatyzowanych tramwajów.

Link Cytuj

0
katarzynka_25

Polecam żeglarstwo. Świetna sprawa, szczególnie jeśli połączy się je z udziałem w regatach

Link Cytuj

0
karola-zielinska

lubie siatkówkę , choc do tego potrzeba zgranego zespołu. dużo radości daje mi tez aerobik. Niestety obecnie ze wzgledu na swoj stan mam przerwe od sportu a to nie wpływa dobrze na organizm.

Link Cytuj

0
GAKO01

Żeglarstwo, albo jak to znajomi bardziej szczegółowo określają "yachting", czyli połączenie pierwszego z wypoczynkiem, relaksem i lansem do granic snobizmu ( dobrze robi w tym naszym, trochę zbyt poważnym, świecie ) oraz paralotniarstwo - absolutnie sport dla ludzi lubiących wolność, przestrzeń i wyzwania połączone z ryzykiem. Polecam smak adrenaliny !

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe