• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

siłownia + instruktor?

(obserwuj)
yazeer

uważacie , że siłownia z instruktorem jest lepsza aniżeli silownia z planem treningowym?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Myślę, że instruktor nie jest niezbedny. Zwłąszcza, że jak się ma karnet, to od czasu do czasu można się konsultować z instruktorami zatrudnionymi w siłowni.

Link Cytuj

0
yazeer

no tak, ale zapomniałem dodać ze siłownia bez  instruktora to koszt 50 zła z to około 100 zł.Nie lepiej ułożyć samemu trening, badź po konsultacji z kimś i sie go trzymac?

Link Cytuj

0
sktrener

hej :) moim zdaniem instruktor to podstawa, trenuje od paru lat i widze po ludziach, że absolutna większość nie ma zielonego pojęcia jak poprawnie wykonywać ćwiczenia technicznie, i zdecydowana większość poprostu robi to źle, tym gorzej sprawa wygląda jak już nie raz nie dwa spotkałem się z przypadkami gdzie sami "instruktorzy" błędnie wykonują niektóre ćwiczenia.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe