• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Gdzie na weekend?

(obserwuj)
yazeer

Które z miast europejskich wg was jest najlepszym miejscem na wyjazd weekendowy ? Chciałbym wyjechać na te 3 dni z dziewczyną? Które miasta poelcacie, które nie jest strasznie drogie, a przy okazji przyjemne dla oka?

Link Cytuj

0
Raczej polecałbym za granice. Byłem miesiąc temu na Litwie, Mogę Ci smiało polecic. Piekne miejsca, zabytki, ludzie bardzo sympatyczni. I co najważniejse dość tanio. ocleg w centrum około 40 zł, kawa, herbata około 3 zł. Wszystkie ceny w centrum.

Link Cytuj

0
silver_cloud

Miasta wschodu na pewno warto odwiedzić, wyjątkowa jest tam architektura z tego co słyszałam, a do tego robią się to już miasta na światowym poziomie jeśli chodzi o te większe.

Link Cytuj

0
pawelw11

Witam,

na weekend polecam lotnicze wycieczki do Rzymu, Mediolanu, Barcelony, Madrytu, Paryża oraz Londynu.

Zapraszam na www.zlotepiachy.pl

biuro@zlotepiachy.pl

Link Cytuj

0
yazeer

ok, moze na cos sie wreszcie zdecydujemy, bo swoja droga chcielibysmy pojechac do jakiegos takiego nieodwiedzanego przez turystow miasta a z drugiej strony kusza nas miasta typu Rzym czy Madryt tak jak wyzej wymieniono.

a co proponujecie na weekend w Polsce? myslelismy o Wroclawiu. warto samochodem czy pociagiem?

Link Cytuj

0
yazeer

wlasnie wrocilem z okolic Tomaszowa Mazowieckiego. bardzo polecam. Pilica to bardzo fajna rzeka, plytka. sa kajaki, paintball. domki czteroosobowe za 80zl.

Link Cytuj

0

w Europie na weekend świetna jest Praga. Blisko i w miaro tanio.

A jak chodzi o Polskę to polecam wypad na Jurę Krakowsko-Częstochowską.

Link Cytuj

0

Mnie się marzy w tym roku wyjazd do Głęboczka na długi majowy weekend. :) Oglądałm zdjęcia na facebooku tamtych rejonów :) jest tam pięknie. Poza tym kusi mnie winoterapia, którą tam mają .

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
~ conis:

Mnie się marzy w tym roku wyjazd do Głęboczka na długi majowy weekend. :) Oglądałm zdjęcia na facebooku tamtych rejonów :) jest tam pięknie. Poza tym kusi mnie winoterapia, którą tam mają .

Gdzie jest Głęboczek?

Link Cytuj

0
yazeer

fajna nazwa, to pewnie jakas mala miejscowosc?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe