• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Polecane biuro podróży

(obserwuj)

Jak wiadomo na rynku jest wiele ofert biur podróźy. Ich oferta z katalogu czasami odbiega od realiów. Które biura polecacie? Które są uczciwe wobec klienta?

Link Cytuj

0
SideTravel

Ciężkie pytanie :) Różnie to ywa a opinie klietów są podzielone.

Z mojej obserwacji mogę polecić Sun & Fun. Sama też z nimi podróżuję. Rezydenci bardzo mili, w hotelu są na czas, pomocni. Traktują swoją pracę poważnie. W ofercie mają hotele o różnym standardzie. Tutaj już Ci musi pomóc pracownik biura w wyborze. Minus to mało kierunków turystycznych.
Exim też jest dobrym biurem szersza oferta i przystępne ceny.

Chociaż tak naprawdę myślę, że w 90% zadowolenie zależy od pracownika biura który sprzedaje ofertę i udzieli szczerych i niezbędnych informacji na temat wyieranej oferty wakacyjnej.  

Link Cytuj

0
yazeer

Zgadzam się z moją poprzedniczką. Według mnie dochodzą też oczekiwania klientów, owszem przydają się rady i doświadczenia innych, ale myślę że wszystko trzeba przeżyć na własnej skórze i samemu ocenić czy wybrać lubiane przez nas biuro.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Pytanie czy wogóle warto podróżować z biurem.

Link Cytuj

0
yazeer

czasem wycieczka z biure podróży wychodzi jednak taniej, niż jak by się miało coś na własną rękę organizować...

bilety lotnicze coś ostatnio podrożaly i ciężko kupić na prawdę tanni bilet w obie strony...

Link Cytuj

0
pawelw11

Witam prowadzę biuro podróży w Toruniu i portal turystyczny www.zlotepiachy.pl - osoby zainteresowane  wyjazdami zapraszam. Chętnie Wam doradzimy i przygotujemy ofery na wakacje, ferie, weekendy. Mamy w ofercie wyjazdy na wszystkie kontynenty.

Pozdrawiam

Marzena

gg 309938

marzena@zlotepiachy.pl

056 649 40 78

056 621 06 36

pawelw11 wyedytował tego posta w dniu 2010-02-07 13:25:52

Link Cytuj

0

Nie polecam. Mały wybór ofert i natarczywa sprzedawczyni (czy jak tam się nazywa tą osobę w biurze podróży).

pawelw11:

Witam prowadzę biuro podróży w Toruniu i portal turystyczny www.zlotepiachy.pl - osoby zainteresowane  wyjazdami zapraszam. Chętnie Wam doradzimy i przygotujemy ofery na wakacje, ferie, weekendy. Mamy w ofercie wyjazdy na wszystkie kontynenty.

Pozdrawiam

Marzena

gg 309938

marzena@zlotepiachy.pl

056 649 40 78

056 621 06 36

Link Cytuj

0
sunnytrip
PODRÓŻUJ Z BIUREM PODRÓŻY SUNNY TRIP.

NIE MASZ GDZIE SPĘDZIĆ WAKACJI LUB PO PROSTU WOLNYCH DNI?

ZADZWOŃ LUB WEJDŹ NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWA SUNNYTRIP.COM.PL

Biuro Podróży Sunny Trip daje Państwu możliwość rezerwacji wycieczek przez telefon, drogą elektroniczną lub osobiście w biurze.

Oferta naszego biura obejmuje (wyjazdy krajowe i zagraniczne, lotnicze, autokarowe a także z dojazdem własnym).

W naszej ofercie znajdziecie wycieczki objazdowe, zwiedzanie autokarem, samolotem oraz możliwość wypoczynku w hotelach na terenie całego świata.

Współpracujemy tylko z rzetelnymi touroperatorami, mającymi duże doświadczenie i szeroką ofertę spełniającą oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Nasi Partnerzy to: 
Adriatyk, Atur, Aquamaris, Best Reisen, B.P. Index, Citron Travel, Comfort Club, Daga Travel, Ecco Holiday, Ecco Travel, Eltour, Exim Tours, Funclub, GTI, Holiday Experts, Joanna BP, Lekier, Logos Travel, Ludor, O.K. Services, Olimp, Orlando Travel, Oskar, Regent, Rudolf Reisen, Viva Club, Volare Travel, 
Wygoda Trave i inni 

ZAPRASZAMY !!!

DO NASZEGO BIURA WE WROCŁAWIU LUB NA NASZĄ STRONĘ SUNNYTRIP.COM.PL

Sunny Trip - Wrocław 
pl. Zgody 3/IA 
Wrocław 50-432

Telefony:
71 337 01 07

Gadu-gadu: 37206259

Godziny otwarcia:
Poniedziałek – Piątek - 10:00 - 18:00
Sobota - 10:00 - 14:00

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe