• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Gdzie tanio na narty?

(obserwuj)
Co polecacie?

Link Cytuj

0
Nieśmiertelna szklarska poręba. Ale w sezonie jest tam niezły tłok.

Link Cytuj

0
yazeer

ja polecam Białkę Tatrzańską - jeżdzę tam od lat, super wyciagi, ludzi - sporo, ale na pewno nie tyle ile w Zakopcu czy innych modnych kurortach.

Dużo wypożyczalni sprzętu, stoki przyjazne i dla tych jeżdzących już na prawdę dobrze, i dla tych, którzy dopiero rozpoczynają naukę.

Na stokach karczmy. A kwatery prywatne oferują świetne warunki, za nieduże pieniądze.

Link Cytuj

0

no fakt -   w zakopcu zimą rzeczywiście tłok jest nieziemski.

w Białce byłem i potwierdzam - świetne miejsce.

Ogólnie wszystkie miasteczka-gminy lezace pod zakopcem sa fajne, i nie sa tak zatloczone.

a wiec poronin, murzasichle, male ciche, bukowina...... godne polecenia.

Link Cytuj

0

no fakt -   w zakopcu zimą rzeczywiście tłok jest nieziemski.

w Białce byłem i potwierdzam - świetne miejsce.

Ogólnie wszystkie miasteczka-gminy lezace pod zakopcem sa fajne, i nie sa tak zatloczone.

a wiec poronin, murzasichle, male ciche, bukowina...... godne polecenia.

Link Cytuj

0
yazeer

Bukowina to juz nie bardzo....modna sie stala ostatnio, przez to ze otworzyli tam teraz Termy... ostatniej zimy czekalem 60 minut na wejscie do nich.

Link Cytuj

0
kagro1

Jurgów w Polsce to zaledwie 1,5 km od Białki a w Europie Kaprun:)

Link Cytuj

0

Istebna. Jedyne miejsce jakie znam gdzie nie ma zimą takiej komerchy. A gdzie pojeździć i gdzie zjeść i się pobawić jest.

Link Cytuj

0
ak_acja

W Istebnej byłam kilka lat temu. Urokliwe miejsce. Ale nie wiedziałam, że tam jest wyciąg narciarski.

A polecić również mogę Białkę Tatrzańską. Jeżeli chodzi o niedrogie spędzenie tam czasu to im wcześniej zarezerwujesz miejsce i przelejesz zaliczkę tym na tańsze pokoje możesz liczyć.

Link Cytuj

0
SideTravel

A może Harrachov - Czchy. Blisko, tanio,  stoki dla początkujących jak i zaawansowanych, wypożyczalnie sprzetu narciarskiego, rabaty na karnety narciarskie, pyszne jedzoko :)

Link Cytuj

0
yazeer

jak myslicie czy da rade jeszcze cos zalatwic na luty gdzies za granica?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe