• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Najpiękniejsze miasto na świecie

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Jakie wybieracie?

Link Cytuj

0
nie widziałam znowu tak dużo ale stawiam na Kraków.

Link Cytuj

0
Ja się nie moge zdecydować - Budapeszt czy Praga

Link Cytuj

0
W Budapeszcie byłem 2 razy przelotem i nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia. Zbyt dużo miast nie zwiedziłem, ale z tych najpiękniejszych, w których byłem to miałbym dylemat Dubrovnik "perła adriatyku" Split, Wenecja lub Wiedeń.

Link Cytuj

0
Wiedeń- taki uporządkowany, pod linijkę? Mi się nie podobał, większe wrażenie zrobił na mnie Londyn. Tyle różnorodności w jednym mieście, super :"

Link Cytuj

0
Dzięki Wam uświadomiłam sobie ile jeszcze nie widziałam. A z Polskich miast?

Link Cytuj

0
Z polskich to wszyscy powiedzą, że oklepany, ale Kraków:". Dodałbym jeszcze Zamość. Byłem w te wakacje i jest przepiękny.

Link Cytuj

0
Mi sie najbardziej chyba podoba Kłodzko. I mają tam pyszny kebab z fetą".

Link Cytuj

0
Zawsze chciałem zobaczyć Rzym, tym bardziej, że byłem 2 razy we Włoszech i nigdy w stolicy! Czy był ktoś może? jakie wrażenia?

Link Cytuj

0
A co sądzicie o Warszawie ? Mnie sie bardzo podoba.

Link Cytuj

0
zielak233
Lubię Warszawę ale tylko na chwilę. Na dłuższą metę nie ma tam co robić, zgiełk, hałas i bieganina. Ale za to polecam Wrocław. Świetne miasto, zawsze coś ciekawego się tam znajdzie. Kiedyś miałem okazjęnatrafić na świetną wystawę o historii Wrocławia zrobioną w wytwórni filmowej na kilku tysiącach metrów. Rewelacja. No i stale żyjący stary rynek! Polecam.

Link Cytuj

0
zielak233
Co do rzymu to też chętnie bym zobaczył, bo byłem we Włoszech dwa albo trzy razy ale nigdy tam. Tak samo Barcelona, Madryt i ogólnie Portugalia, Grecja. Polecam też Paryż, świetne miasto, które żyje całą dobę i tyle miejsc do obejrzenia.

Link Cytuj

0
To ciekawe co mówisz o Warszawie. Jak dla mnie to jest właśnie miasto nieograniczonych możliwości, w którym nie ma czasu na nudę bo na każdy dzień jest kilka ciekawych propozycji i jedyny problem w tym którą wybrać, ale nigdy nie mieszkałem w Warszawie dłużej niż 3 miesiące.

Link Cytuj

0
Toronto, wspaniałe, dodające energii miasto. Gigantyczne, ale tak łatwo się po nim poruszać. Ludzie sami zaczepiają cię gdy widzą, że chyba potrzebujesz pomocy, lub zgubiłeś się. W Polsce taka sytuacja nie do wyobrażenia.

Link Cytuj

0
Barcelona tez mnie urzekła.

Link Cytuj

0
yazeer

Ja polecam Australię. Piekny kraj z bardzo dużą ilością życzliwych ludzi. Nie jest strasznie drogo , szczególnie jak pracujesz i  zarabiasz jak reszta. Kraj duzych mozliwości a do tego piękne, jak z bajki widoki.

Link Cytuj

0

No nie...nikt nie wspomniał o Paryżu ?Ludzie....najfajniejsze i najbardziej klimatyczne miejsce na ziemi....

Te kawiarenki ze stolikami na chodnikach...ludzie czytający o poranku gazety i pijący kawę... no super...Polecam....

Link Cytuj

0
cypelek1983

Wszystkim, którym podoba się i Kraków i Wiedeń, polecam Lwów - w podobnym, uroczym stylu.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Muszę się wybrać w takim razie.

Link Cytuj

0
zielak233
macio200:

No nie...nikt nie wspomniał o Paryżu ?Ludzie....najfajniejsze i najbardziej klimatyczne miejsce na ziemi....

Te kawiarenki ze stolikami na chodnikach...ludzie czytający o poranku gazety i pijący kawę... no super...Polecam....

przepraszam, ale pisałem o paryżu! naprawdę fajne miasto.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe