• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Polecane miejsca

(obserwuj)
margaritta_2005
Byliście na wakacjach w miejscu, do którego koniecznie chcielibyście wrócic?
Napiszcie jakie to miejsce moze inni dzieki Wam bedą mogli tez je zobaczyc :"

Link Cytuj

0
Polecam Szczytną, piekne, malenkie górskie miasteczko w woj dolnośląskim. Widoki zapierają dech, nie ma turystów. Cudnie!

Link Cytuj

0
hania_oferia
Moze niezbyt odkrywcze-ale EGIPT zawsze! Gwarancja dobrej pogody "choc czerwiec-sierpien odradzam chyba ze ktoś lubi 40 st w cieniu non stop", jest co zobaczyc i no i przede wszystkim Morze Czerwone...:"

Link Cytuj

0
A byl koś moze we Francji? Moze móglby ktoś polecic jakiś region? Zwiedzil ktoś Paryz? ile potrzeba minimum dni na zobaczenie tego miasta?

Link Cytuj

0
hania_oferia
Paryz- zalezy na co sie nastawisz...W samym Luwrze mozna siedziec pare dni... A ile mozna siedziec przy kawie na ulicy i po prostu chlonąc miasto....A tak w pigulce to 3 dni min. Tylko wtedy trzeba nastawic sie na skurcze w lydkach:" Szczególnie jak wybierze sie wejście na Eiffla zamiast dośc drogiego wjazdu.

Link Cytuj

0
A jakie miejsca warto jeszcze zobaczyc w Paryzu? Pytam poniewaz czesto informator turystyczny nie oddaje tego co na prawde warto zobaczyc i pomija czasem ciekawe miejsca.

Link Cytuj

0
hania_oferia
Na pewno wszystkie msca z listy top ten sa warte zobaczenia. Ja bardzo lubie Bazylike Sacre Coeur, klimat uliczek wokól, artystów, malych sklepików z oryginalnymi pamiatkami....Trzeba tez konieczniez znalezc chwile aby odpoczac w jednym z ogrodow Paryza. Ja ostatnio mialam niestety pecha, lalo caly czas, wiec przemykalam sie glownie od muzeum do muzeum - szczegolnie polecam M. d"Orsay "nie tak przytlaczające jak Luwr"

Link Cytuj

0
Dziekuje za wyczerpujące porady. Nic tylko jechac i zacząc zwiedzac:"

Link Cytuj

0
rubia15
Plaza w Debkach- najszersza w Polsce, piekna szczególnie pod koniec sierpnia/ wrzesien kiedy turyści wyjezdzają!

Link Cytuj

0
W ogóle wrzesien to idealny czas na wojarze. Taniej, bo juz po sezonie, mniej tloczno. Dlatego uwielbiam byc studentką:".

Link Cytuj

0
Ja bylem w zeszlym roku we wrześniu w Grecji i same wakacje byly o 10% tansze. Ceny na miejscu po sezonie takze byly nizsze, a pogoda - ciągle ponad 30st. C.

Link Cytuj

0
Dla dzieci - Park Dinozaurów w Bałtowie. Dla dzieci wielka atrakcja, modele dinozaurow w skali 1:1, największy ma 35 m ! Znajomi byli z córeczką, zachwycona :"

Link Cytuj

0
A ja nie odkryję Ameryki, mówiąc, że wybrałabym się jeszcze raz do Krakowa. Byłam w okresie, gdy studenci spędzali wakacje w domach, chociaż i tak widać było tłumy, głównie turystów. Duże miasto i bardzo dużo do zobaczenia. Polecam! :"

Link Cytuj

0
Polecam Ustkę nad morzem. Byłem w tym roku i było świetnie.
Dosyć duża miejscowość, ludzie życzliwi, i piękna plaża :"

Link Cytuj

0
Witam serdecznie, jeżeli chodzi o Polskę to polecam Ustronie Morskie i pensjonat u Ani. Byliśmy tam już drugi raz, pokoje czyste, okolica spokojna , do morza ok 400m ale spacerkiem to jakieś 5 min. Blisko do Kołobrzegu. W pobliżu są również ogrody, które można nie tylko zwiedzić ale można też zakupić coś do ogrodu. W tym roku za pokój 2 osobowy z łazienką zapłaciliśmy 30zł za dobę. Jest tylko jeden minus trzeba w miarę wcześnie robić rezerwację, ale poza tym super.
Z podróży zagranicznych polecam Hiszpanie a konkretnie:
Madryt oraz Costa Blanca. W tym roku odwiedziliśmy również oba te miejsca i jedno powiem plaże Costa Blanca są piękne naprawdę warto.

Link Cytuj

0
oj aż chce się spakować i gdzieś pojechać :"

Link Cytuj

0
Praaaga :"
piękna, zabytkowa i do tego tak blisko :"

Link Cytuj

0
Ostatnio odkryłam Barcelonę. Polecam. Mam też namiar na tanie i niemal luksusowe noclegi - przetestowane:"

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe