• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Tanie loty

(obserwuj)

sa oferty typu last minute, ale gdzie szukać tanich lotów z duzym wyprzedzeniem?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

na stronie rayanair i innych tanich lini:).

Link Cytuj

0

Innym rozwiązaniem mogą też takie serwisy, jak www.tanie-loty.com.pl, gdzie możesz porównać loty różnych przewoźników. Najlepiej jest korzystać z głównej wyszukiwarki, jednak wyszukiwarka promocji (dostępna tu: www.tanie-loty.com.pl/promocje -loty.html ) też jest dość pomocna przy szukaniu lotu na długi czas naprzód.

Polecam też różne fora dla podróżników - oni dobrze wiedzą jak zaoszczędzić na podróżowaniu :)

Link Cytuj

0
ak_acja

mnie z kolei zastanawia, czy te "tanie loty" są tak samo bezpieczne, jak inne?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Wszystko zależy od regulaminu tanich lini. Ale prawo lotnicze obowiązuje wszystkich. Nie mam może wielkiego doświadczenia w lataniu, ale nie narzekam na usługi tanich lini.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a nie boicie się latać? ja się boję :( może jakieś rady, jak przełamać strach przed lataniem?

Link Cytuj

0
zielak233

trzeba jednak zwrócić uwagę, iż tanie loty zazwyczaj dotyczą ruchu interkontynentalnego. Jeśli chcemy lecieć np. do ameryki czy azji to już będzie trudniej. Tu tylko mozę zadziałać zakup biletu z odpowiednim wyprzedzeniem.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe