• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

F1

(obserwuj)
rubia15
Dziś wyścig w Niemczech. Kibicujemy pewnie wszyscy Kubicy :" Ciekawe jak mu pójdzie?

Link Cytuj

0
No niestety tylko 7 miejsce. Mam nadzieje, że Kubica w przyszłym sezonie zmieni zespół na lepszy bo pomimo tego, że BMW poszło do przodu nie są jeszcze na poziomie McLarena albo Ferrari. Zaskoczył mnie bardzo Piquet.

Link Cytuj

0
dobrze chociaż że punktowane :"

Link Cytuj

0
Co sądzicie o ostatnich sukcesach Kubicy? powinien zostać w BMW czy szukać szczęścia w innej stajni?

Link Cytuj

0
Słyszałem że za dwa lata ma podpisać kontrakt z Ferrari.
Ciekawe tylko czy BMW dalej podpisze z nim kontakt na ten rok :"
Jestem pod wielkim wrażeniem jego umiejętności.

Link Cytuj

0
Jak uważacie czy waszym zdaniem Kubica utrzyma do końca sezownu miejsce w pierwszej 3? Patrząc na klasyfikację generalną i ostatnie słabe starty Raikkonena.

Link Cytuj

0
I dorzuć jeszcze jego determinację! W każdym badz razie trzymam kciuki bo chłopak jest tego wart.

Link Cytuj

0
Nareszcie w GP Japonii Robert pokazał na co go stać. Szkoda tylko, że samo BMW jest ostatnio bardzo słabe. Miejmy nadzieję, że w ostatnich 2 GP sytuacja się zmieni.

Link Cytuj

0
Zostały dwa wyścigi do końca - wszystko się może jeszcze zdarzyć :"

Link Cytuj

0
Ostatni wyścig przed nami. Na jakie miejsce dla Kubicy obstawiacie? Obroni 3 w generalnej?

Link Cytuj

0
Bardzo szkoda takiego zakończenia tak wspaniałego sezonu. Roberta było stać na więcej, jednak ewidentnie w ostatnich wyścigach zespół mu nie pomagał. Trzeba przyznać, że ostatnie okrążenie decydujące o mistrzostwie przejdzie chyba do historii.

Link Cytuj

0
Niestety wyścigu nie widziałem ale wiem że spadł z podium, straszny pech.:" A co się działo w osatnim okrążeniu?

Link Cytuj

0
Bodaj na 7 okrążeń przed metą zaczęło padać. Wszyscy kierowcy z czołówki z wyjątkiem Timo Glocka zjechali do boksów po opony przejściowe. Po wyjeździe z boksów sytuacja była następująca: Massa jechał niezagrożony po zwycięstwo, Hamilton znajdował się na 5 miejscu, które było ostatnim dającym mu w tym momencie mistrzostwo, jednak był ścigany przez Sebastiana Vettela. Na ostatnim okrążenia przed końcem dublowany wcześniej Kubica zaczął jechać wyraźnie szybciej niż Vettel i Hamilton i podczas gdy ich wyprzedzał doszło także do wyprzedzenia Hamiltona przez Vettela. W tej chwili Hamilton jechał jako 6, więc po mistrzowski tytuł zmierzał Massa. Kiedy przejechał metę w paddocku Ferrari wybuchła taka radość, że nie zauważyli oni, iż na dwóch ostatnich zakrętach Hamilton wyprzedził nieradzącego sobie na "suchych" oponach Glocka i rzutem na taśmę zdobył mistrzostwo! Chyba jeden z najlepszych finałów w historii, chociaż osobiście kibicowałem Massie. Tak na marginesie to gdyby w poprzednim wyścigu Haidfeld przepuścił Kubicę to ten miałby 1 punkt przewagi nad Raikkonenem i miejsce na podium - szkoda.

Link Cytuj

0
kiedy następny wyścig?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • EURO 2012...??? - ....realne....obiektywne oceny kibiców... :"
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe