• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Euro 2012 jak Wy to widzicie?

(obserwuj)
Tak jak w temacie.... zostaly tylko 4 lata... i... co w związku z tym?

Oceniac czy lepiej przemilczec " ?

Link Cytuj

0
Ja ciągle mam nadzieje, ze Euro bedzie na Stadionie Śląskim w koncu nigdzie indziej nie ma takiej atmosfery. Jeśli chodzi o infrastrukture to Cala aglomeracja jest takze najlepiej przygotowana...

Link Cytuj

0
Ja widze, ze jednak co sie juz w polsce dzieje z okazji tej imprezy, wiec moze przewidywana przez wszystkich apokalipsa nie nastapi?

Link Cytuj

0
Dzisiaj poszla informacja, ze Ukraina ma sie do tygonia wycofac a sami chyba nie damy rady...:"

Link Cytuj

0
Czemu sie ma wycofac, ponoc im szlo lepiej niz nam?

Link Cytuj

0

EURO 2012 - NAJNOWSZE INFORMACJE

19.06.2008

Eksperci UEFA przygotwali kolejny raport o przygotowaniach Polski i Ukrainy. Co ciekawe, EURO 2012 wygląda na zagrozone przede wszystkim ze wzgledu na problemy Ukrainy. Polskie inwestycje stadionowe idą zgodnie lub prawie zgodnie z planem, choc niektóre "jak Warszawa lub Chorzów" mają byc gotowe niemal na ostatnią chwile. Tymczasem prawie wszystkie stadiony na Ukrainie są w zbyt wczesnym etapie przygotowan i np. szanse na zbudowanie nowego stadionu w Kijowie są prawie zerowe. Podczas gdy w Warszawie rozpoczeto juz palowanie i przygotowano projekt budowlany, to w Kijowie prace projektowe nadal nie zakonczyly sie, a niektóre problemy nadal pozostają nierozwiązane.

Nieoficjalnie w kregach związanych z UEFA mówi sie, ze rozwazany jest juz na powaznie scenariusz rozegrania na Ukranie meczów tylko na 2-3 stadionach, a pozostale spotkania EURO 2012 odbylyby sie w Polsce.

Link Cytuj

0
Ja dzisiaj czytalem, ze jest mozliwe rozegranie Euro we Francji i Wloszech. Mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie. To bylby wstyd na caly świat. Chyba tylko raz zdarzylo sie odebranie organizacji takiej imprezy i byly to mistrzostwa świata, odebrano je bodajze Wenezueli czy innemu mniejszemu poludniowoamerykanskiemu panstwu.

Link Cytuj

0
Chyba jednak troche za duzo juz w to zainwestowaliśmy, nie sądzicie?

Link Cytuj

0
ja wychodze z zalozenia ze w Polsce wszystko jest mozliwe ....
i chyba w tym panstwie juz nic mnie nie zdziwi... :/

Link Cytuj

0
Podobno te plotki o odebraniu nam mistrzostw są rozpuszczane przez samych Wlochów, którzy nie umieją przelknąc porazki. Z organizacją nie jest moze najlepiej, ale w ostatnim czasie jednak zaczyna coś sie dziac.

Link Cytuj

0
Nie widzimy :" Mijam dośc czesto Stadion Dziesieciolecia i robota stoi jak stala... Jeśli chcemy miec Euro donaldowy cud powinien nadejśc...

Link Cytuj

0
U mnie w miescie "Gorzów wielkopolski" - wyremontowoano z tej okazji dworzec, ja osobiście widze,z e coś sie dzieje.

Link Cytuj

0
Dworce ok... Ale chyba stadiony to podstawa... Chyba, ze dadzą im kawalek trawy i powiedzą macie - grajcie :" No w kazdym razie tu jakoś nie widze efektów prac, jeśli takowe są...

Link Cytuj

0
Stadion Śląski bedzie na 100% gotowy na czas, równiez Poznan i Kraków. Warszawa, Gdansk i Wroclaw na razie coś chyba cieniutko, ale mam nadzieje, ze prace ruszą. Gorzej chyba bedzie z Kijowem, niby nie nasze zmartwienie, ale Euro w koncu organizujemy razem.

Link Cytuj

0
Co z tego że będą stadiony " w co głęboko wątpię " jak nie będzie autostrad i dróg ?
Polska nie podoba temu wszystkiemu. Choć jak się uda to będzie narodowych sukces i cud.
Aktualnie jestem europesymistą..

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Sport, Turystyka
  • Podróże - polecane miejsca - Grupa zrzeszająca milośników podrózy, wypraw, wyjazdów turystycznych, wycieczek
  • treningi - dla wszystkich którzy kochają sport, trenują jakąś dyscyplinę, chodzą na zajęcia do klubów sportowych, należą do sekcji...
  • Rower - Rower: sport? środek transportu? hobby? Wszystko na raz!
  • Sposoby podróżowania - W jaki sposób podrózujemy, jakie zakwaterowanie wybieramy i co mozemy doradzic. Czyli o tym jak udanie spedzic wakacje.
  • Grupa Kibiców - Jesteś kibicem? To miejsce dla Ciebie "
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia turystyczne i sportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi turystyczne i sportowe