• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

stłuczona szybka

(obserwuj)

Mam zegarek Atlantica. Podczas jazdy rowerdem zachaczyłem o gałąź i stłukłem szybkę. Czy ktoś może się oreintuję ile może kosztować wymiana szybki ?

Link Cytuj

0

Wszystko uzależnione jest od rodzaju szkiełka (wypukłe, płaskie) oraz materiału z którego jest wykonane,  cena wymiany może być w granicach 20-50 zł. Szkiełko wymieni oczywiście każdy .zegarmistrz.

Link Cytuj

0
yazeer

a czy do zegarka z plaskim szkielkiem mozna zamontowac wypukle szkielko? czy to robi jakas roznice czy tylko wizualna?

Link Cytuj

0

Można założyć wypukłe, nie robi to różnicy. Jednak aby zegarek zachował swoje pełne parametry pod względem szczelności radzę udać się do jednego z autoryzowanych serwisów ZIBI (oficjalny dystrybutor atlantica) i zamówić szkło po symbolu zegarka. Dostanie wtedy Pan szkiełko o dokładnie tych samych parametrach co orginalne i zegarek zachowa swoją klasę szczelności

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rzemiosło, Fachowcy
  • Kominki - Kominki,dworki to moja pasja. Szukam wszelkich informacji na temat .
  • Złotnictwo i jubilerstwo - Jakie obrączki? Jak czyścić biżuterię? Co się bardziej opłaca - sprzedać złom złota czy przerobić? Co to jest próba złota, np. 8 karat? Jakie z…...
  • Twój niepowtarzalny styl - Zapraszam na forum wszystkich, którzy : projektują i szyją ubrania , korzystają z usług krawieckich, amatorów i profesjonalistów. Szukają p…...
  • Wzornictwo przemysłowe - Design - Grupa poświęcona szeroko rozumianemu designowi w Polsce i na świecie.
  • Pompy ciepła - Proszę o wypowiedzi osoby, które własnoręcznie takie urządzenie wykonali. Wszystko, co chciałbyś powiedzieć o pompach ciepła. Wybór pompy ciepła, …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Rzemiosło, Fachowcy
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Rzemiosło, Fachowcy