• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Ciekawe sklepy niesieciowe

(obserwuj)
adelajna_aa

W poznniu na polnej jest świetny sklep dla ciezarnych założony przez kilka krawcowych. Znacie takie miejsca?

Link Cytuj

0
yazeer

ja sie nigdy nie spotkałem, ale mam kilka koleżanek które same sobie i znajomym szyją a to torebki, sukienki, bluzy, koszulki spodnie etc.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Fajnie jest mieć kogoś takiego. A może znacie sklepy internetowe niesieciowe?

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

a mnóstwo jest takich sklepów. ja np. polecam sklep fabrykakolczyka.pl czy haloart.pl

nieraz juz dokonywałam u nich zakupu i zawsze wszystko na najwyższym poziomie się odbywało. i co najwazniejsze - mają tam tylko pojedyńcze sztuki, więc mamy ten przywilej, że rzeczy które zakupimy będą oryginalne i jedyne w swoim rodzaju.

Link Cytuj

0
ewa_wis

Świetny pomysła z tymi sklepami jak chce sie kupić coś ciekawego niepowtarzalnego zapraszam do mojego sklepu http://www.finezja.sklepna5.pl/, przed świętami będzie więcej ciekawych nowości.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rzemiosło, Fachowcy
  • Kominki - Kominki,dworki to moja pasja. Szukam wszelkich informacji na temat .
  • Złotnictwo i jubilerstwo - Jakie obrączki? Jak czyścić biżuterię? Co się bardziej opłaca - sprzedać złom złota czy przerobić? Co to jest próba złota, np. 8 karat? Jakie z…...
  • Zegarmistrzostwo - Naprawy zegarów i zegarków-nowych i antycznych
  • Wzornictwo przemysłowe - Design - Grupa poświęcona szeroko rozumianemu designowi w Polsce i na świecie.
  • Pompy ciepła - Proszę o wypowiedzi osoby, które własnoręcznie takie urządzenie wykonali. Wszystko, co chciałbyś powiedzieć o pompach ciepła. Wybór pompy ciepła, …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Rzemiosło, Fachowcy
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Rzemiosło, Fachowcy