|
|
|
Któreś z Was juz kiedyś urządzalo?
adelajna wyedytował tego posta w dniu 2009-09-02 06:59:25
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Parapetówki nie urządzalem, ale jak macie balkon to proponuje Hawaje Party "grill, hawajskie stroje itp." sam organizuje nad wodą taką impreze w tym roku. Ostatnio wpadliśmy z kumplami, ze wynajmniemy sale i zorganizujemy "osiemnastke 3 lata póLniej":"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
:DDDD, świetna myśl:"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
proponuje zawsze uprzedzic sasiadow. Ja raz musialem tlumaczyc sie policji dlaczego tak glosno sie bawimy, nie polecam...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Zawsze jakieś przezycie...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
U mnie jeszcze policji nie bylo nigdy. Nasze imprezy są chyba do niczego:P
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Oj, myśle, ze wiele zalezy od sąsiadów. Ja mialam takich, ze przy cichej domówce, gdzie wszyscy siedzieli i rozmawiali wparowala nam policja.
A co do pomyslu na parapetówke... Wszystko zalezy od osób, które chcesz zaprosic. Zawsze moze to byc tematyka hazardowa: poker, kości... Nawet na pieniądze "te z Monopoly oczywiście". Pomysl sprawdzony przeze mnie. Świetna zabawa :"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
O, naprawdę patent godny wypróbowania. Ja myślałam o tematyce hippe.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Tez bardzo fajny pomysł, można wybrać jakiś popularny serial i poprzebierać się za daną postać, np. Alexis z Dynastii :" Te poduchy w ramionach marynarki :D
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
hmm..a może parapetówka w stylu mafi :P Garnitury i pistolety :P
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ja byłam na parapetówce gdzie głowną zabawą była taka mata do tańczenia podpinana do kompa. Super. wybawiłam się za wszystkie czasy, a dzięki macie w tany poszli wszyscy - nawet Ci co nigdy nie tańczą na imprezach
Link Cytuj
|
|
|
1
|
|
|
|
|
Witajcie, jesli chodzi o parapetówkę z wykorzystaniem tarasu, to u mnei sprawdzona okazała się impreza w stylu hawajskim. Duzo piasku, lampionów dodatków i strojów zabawa do bialego rana. Wiekszośc takich akcessoriów znazłam tu http://www.godan.com.pl/e-sklep/specjalne-okazje/hawajskie,pl.html Polecam hawajskie imprezy nie tylko na parapetówkę :)
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|