• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Jak urzadzic udaną parapetówke?

(obserwuj)
Któreś z Was juz kiedyś urządzalo?
adelajna wyedytował tego posta w dniu 2009-09-02 06:59:25

Link Cytuj

0
Parapetówki nie urządzalem, ale jak macie balkon to proponuje Hawaje Party "grill, hawajskie stroje itp." sam organizuje nad wodą taką impreze w tym roku. Ostatnio wpadliśmy z kumplami, ze wynajmniemy sale i zorganizujemy "osiemnastke 3 lata póLniej":"

Link Cytuj

0
:DDDD, świetna myśl:"

Link Cytuj

0
proponuje zawsze uprzedzic sasiadow. Ja raz musialem tlumaczyc sie policji dlaczego tak glosno sie bawimy, nie polecam...

Link Cytuj

0
Zawsze jakieś przezycie...

Link Cytuj

0
U mnie jeszcze policji nie bylo nigdy. Nasze imprezy są chyba do niczego:P

Link Cytuj

0
Oj, myśle, ze wiele zalezy od sąsiadów. Ja mialam takich, ze przy cichej domówce, gdzie wszyscy siedzieli i rozmawiali wparowala nam policja.

A co do pomyslu na parapetówke... Wszystko zalezy od osób, które chcesz zaprosic. Zawsze moze to byc tematyka hazardowa: poker, kości... Nawet na pieniądze "te z Monopoly oczywiście". Pomysl sprawdzony przeze mnie. Świetna zabawa :"

Link Cytuj

0
O, naprawdę patent godny wypróbowania. Ja myślałam o tematyce hippe.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Tez bardzo fajny pomysł, można wybrać jakiś popularny serial i poprzebierać się za daną postać, np. Alexis z Dynastii :" Te poduchy w ramionach marynarki :D

Link Cytuj

0
hmm..a może parapetówka w stylu mafi :P Garnitury i pistolety :P

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja byłam na parapetówce gdzie głowną zabawą była taka mata do tańczenia podpinana do kompa. Super. wybawiłam się za wszystkie czasy, a dzięki macie w tany poszli wszyscy - nawet Ci co nigdy nie tańczą na imprezach

Link Cytuj

1

Witajcie, jesli chodzi o parapetówkę z wykorzystaniem tarasu, to u mnei sprawdzona okazała się impreza w stylu hawajskim. Duzo piasku, lampionów dodatków i strojów zabawa do bialego rana.

Wiekszośc takich akcessoriów znazłam tu http://www.godan.com.pl/e-sklep/specjalne-okazje/hawajskie,pl.html

Polecam hawajskie imprezy nie tylko na parapetówkę :) 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rozrywka, Imprezy
  • ogranizacja imprez - Dla osób organizujących imprezy zadowodowo, ale także dla tych, którym okazyjnie zdarza sie jakieś wyprawiać w domu.
  • Zabawy Integracyjne - ...czyli co robic w wolnych chwilach.
  • Nasza Muzyka - DLwieki, które do nas przemawiają.
  • Imprezowy informator - Informacje o ciekawych imprezach. Wydarzenia, w których warto wziąśc udzial.
  • Przygotowania do wesela - Zachęcam do pisania osób które przygotowują się do przyjęcia weselnego i w związku z tym mają jakieś pytania dotyczące osób i firm które …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia imprez
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi rozrywkowe