• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

oczekiwane prezenty

(obserwuj)
ak_acja

Zachęcam do wymieniani się uwagami na temat najbardziej i najmniej pożądanych prezentów weselnych. Moi przyjaciele biorą ślub we wrześniu, a ja wciąż nie mam pomysłu na przydatny, ale też oryginalny prezent.

Nie wiem również czy wypada dać prezent kopertowy, a jeśli tak, to jaka suma to powinna być?

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Witam.

Według mnie prezent kopertowy jest najbardziej trafionym prezentem jaki można dać. Moja znajoma 2 lata temu miała wesele i dostała na przykład 3 krajalnice które potem sprzedawała na allegro bo jej nie były potrzebne .A przypuszczam ze równowartość włozenia do koperty ceny krajalnicy i kwiatów była by  bardziej zadowalająca niż sama krajalnica,gdzie potem sprzedała ją za śmieszną cene.
A zamiast kwiatów proponuje na przykład butelkę dobrego koniaku lub whisky i przynajmniej młodzi bedą mieli wiekszy pożytek niż z kwiatów które po 5 dniach pójdą do kosza .

To moje zdanie ,ale zawsze można młodych zapytać co wolą to nic złego a przynajmniej bedziecie mieli pewność że bedą zadowoleni z prezentu .

Pozdrawiam i zachęcam do pisania .

G_Owsianka wyedytował tego posta w dniu 2011-05-14 22:16:44

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

No własnie ja też zawsze ma problem z tym ile włożyć do koperty. Podobno teraz już na komunię sie daje 300zł, to na ślub pewnie by trzeba dać z 500.

A co do prezentów to tak jak Pan napisał - nie ma co dawać kwiatków - lepiej maskotki, albo kupony totolotka :)

Link Cytuj

0
jablonzky

a po weselu sprawdzanie dwieście pięćdziesiąt kuponów i nic poza dwoa dwójkami

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rozrywka, Imprezy
  • ogranizacja imprez - Dla osób organizujących imprezy zadowodowo, ale także dla tych, którym okazyjnie zdarza sie jakieś wyprawiać w domu.
  • Zabawy Integracyjne - ...czyli co robic w wolnych chwilach.
  • Zabawa - Grupa zrzeszająca osoby, które mają ciekawe pomysly i lubią sie bawic.
  • Nasza Muzyka - DLwieki, które do nas przemawiają.
  • Imprezowy informator - Informacje o ciekawych imprezach. Wydarzenia, w których warto wziąśc udzial.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia imprez
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi rozrywkowe