• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Limuzyna do ślubu

(obserwuj)
_kasiuuula_

I drugie pytanie jakie mnie nurtuje, to wynajęcie samochodu. Jak to wygląda? samochód podjeżdzą po pannę młodą, jedzie do Kościoła, potem z kościoła na przyjęcie, ale na samym przyjęciu też jest, czy rola kończy się na dowiezieniu, a powrótu z wesela już nie obejmuje?

i jakie to są w ogóle ceny? Od godziny, od kilometrów?

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Witam.

Wydaje mi się żę ze względów ekonomicznych samo dowiezienie na sale powinno sie zakończyc ze strony limuzyny , bo potem ewentualny wyjazd do fotografa do studia może odbyć sie innym samochodem ,no chyba ze studio jest zaraz po obiedzie to można to przeciągnąć.

Średnia cena wynajmu limuzyny to ok.500 zł za godzinę także to nie są małe koszty i można je troszke zmniejszyc własnie w taki sposób jak pisałem powyżej,ale to kwestia budżetu jaki mamy przeznaczony na taki cel.

Pozdrawiam .

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a zdarza się, że młode pary w ogóle nie korzystają z wynajętych limuzyn, tylko swoimi autami jadą? Bo tak naprawdę to mi by wysiało, czy podjadę limuzyną, czy taty samochodem. Wolałabym za ta kasę zaprosić 2 dodatkowe osoby na wesele.

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Oczywiście że tak , limuzyny to drogi gips i dużo ludzi korzysta z pomocy na przykład kolegi który ma fajny samochód i jakaś dekoracja na maske ,można kupić na allegro na przyssawki i wyjdzie taniej.

Ja przygotowuje taki artykuł na temat jak zaoszczedzić na przyjęciu weselnym i koło maja bedzie dostepny na oferii takzę bedzie tam opisane na czym ożna a na czym nie warto oszczedzac.

pozdrawiam serdecznie

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

o, to z niecierpliowścią czekam na artykuł :)

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rozrywka, Imprezy
  • ogranizacja imprez - Dla osób organizujących imprezy zadowodowo, ale także dla tych, którym okazyjnie zdarza sie jakieś wyprawiać w domu.
  • Zabawy Integracyjne - ...czyli co robic w wolnych chwilach.
  • Zabawa - Grupa zrzeszająca osoby, które mają ciekawe pomysly i lubią sie bawic.
  • Nasza Muzyka - DLwieki, które do nas przemawiają.
  • Imprezowy informator - Informacje o ciekawych imprezach. Wydarzenia, w których warto wziąśc udzial.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia imprez
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi rozrywkowe