• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Jak zorganizowac wesele.

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Wprawdzie jeszcze nie wychodzę za mąż, ale już pomału zaczynam o tym myśleć, dlatego chciałam spytać jak się taką imprezę organizuje. Czy warto skorzystać z usług profesjonalnego organizatora, czy załatwiać wszystko samemu? O czym warto pamiętać? Jak wybrać lokal?

Link Cytuj

0
hania_oferia
Moja koleżanka ładnych parę lat temu założyła firmę zajmującą się organizacją ślubów i wesel. Chyba wyprzedziła swoje czasy bo wtedy w 3mieście nie było zapotrzebowania na tego rodzaju usługi. Wiem że zorganizowała kilka wesel, znajomi szczególnie zapamiętali piękny wystrój kwiatów w kościele więc pewnie ten zakres warto powierzyć specjalistom.

Link Cytuj

0
Ja z moją narzeczoną wszystko załatwiamy sami. Jak na razie mamy salę, ponieważ w naszym regionie, żeby wynająć dobry dom przyjęć trzeba minimum 2 lata wcześniej rezerwować. Obecnie poszukujemy zespołu...

Link Cytuj

0
jaki to koszt - wynajęcie sali?

Link Cytuj

0
Z bardzo bogatym menu za 2 dni wesela coś koło 220zł/osobę. Wiadomo do tego jeszcze alkohol, napoje tort itp.

Link Cytuj

0
Kurcze, spodziewałam się że to sporo kosztuje, ale aż tyle? Bierzecie kredyt?

Link Cytuj

0
Ja wolałam wydać kasę na podróż poślubną - zrobiliśmy tylko obiad dla najbliższej rodziny w restauracji.
I nie żałuję, zamiast fundować picie stadom mniej znanym ciotkom i wujkom woleliśmy pojechać w naszą pierwszą podróż do Afryki. Ale nie chcę Wam psuć nastroju "

Link Cytuj

0
Afryka- brzmi kusząco:".

Link Cytuj

0
Na szczęście u nas to rodzice płacą za wesele:" Państwo młodzi zbierają tylko prezenty i wtedy mogą jechać w podróż:"

Link Cytuj

0
Słyszałam o takim pomyślę na zmniejszenie kosztów, ze państwo młodzi zamiast kwiatów życzą sobie, żeby każdy przyniósł 0,7 wódki. Z jednej strony bardzo fajny pomysł, bo po co komu tyle kwiatów, a goście nie podejmują dodatkowych kosztów. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że to troche nie wypada. Jakie jest Wasze zdanie?

Link Cytuj

0
Ja bym się w życiu nie zdecydował. Jednak znajomi mieli fajniejszy pomysł. Zamiast kwiatów od gości poprosili o maskotki, które potem przekazali do domu dziecka.

Link Cytuj

0
Ciekawa myśl rzeczywiście.

Link Cytuj

0
vini14

Witam serdecznie .

Jak macie jakies wątpliwośći co do przygotowania wesela lub jakieś problemy z tym związane to możecie pisac do mnie bede odpowiadał na kazde pytania jak tylko bede miał chwilke czasu.Bardzo ciekawy portal tu powstał .Pozdrawiam serdecznie.

A na marginesie organizuje właśnie wesela od 14 lat także troszke już moge doradzić w niektórych kwestiach.

Link Cytuj

0
janusz37lat

moje motto to ,,Z nami duzo łatwiej''oferuje swoją pomoc zapraszam do współpracy janusz

Link Cytuj

0
jandor

Portal www.udanewesele.com zaprasza pary narzeczeńskie i pary młode, które swoje wesele mają już za sobą.

Czekamy na ciekawe artykuły, wspomnienia, rady i uwagi na temat wesela, planowania, przygotowania itp.

Najciekawsze nagrodzimy!

Link Cytuj

0
LaSorpresa

Adelajna służę pomocą w organizacji ślubu ;) zapraszam ;) 

Link Cytuj

0
G_Owsianka

W razie jakichkolwiek watpliwości służe pomocą.

Prosze pisać jeżeli dręczą was jakies pytania dotyczące organizaji wesela.

G_Owsianka wyedytował tego posta w dniu 2011-04-15 23:43:29

Link Cytuj

0
zimniczek

Organizujemy wesela juz od ponad siedmiu lat. Za nami ponad 300 przyjęć weselnych, wielu zadowolych małżonków, ich rodziców oraz gości. Jeśli macie jakieś pytania chętnie doradzimy w tej kwestii. A jeśli szukacie sali zapraszamy do obejżenia naszej prezentacji

Fotoreportaż z pleneru zimą : http://www.zimnik.com.pl/marek/Galeria/Slub/PlenerZimnik/

Fotoreportaż z przyjęcia: http://www.zimnik.com.pl/marek/Galeria/Slub/Przyjecie/

zimniczek wyedytował tego posta w dniu 2011-07-24 08:17:25

Link Cytuj

0
1kaczucha

Przede wszystkim trzeba zamówić "Żywą Księgę Gości" - zabawa przednia!!! http://oferia.pl/usluga/item73129-zywa-ksiega-gosci-wesela-bankiety-pogrzeby-imprezy-oklicznosciowe

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

A ja mam pytanie odnośnie imprezy ślubnej na świeżym powietrzu. Załóżmy, że mamy teren (na działce), są potrzebne namiot, stoły, ławy i catering. Muzę, wc, dostęp do kuchni mamy. Ile by trzeba liczyć kasy na wynajem takiego namiotu i cateringu? i Czy jeszcze jakies dodatkowe koszty dochodzą? Liczmy ok. 40 osób.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rozrywka, Imprezy
  • Zabawy Integracyjne - ...czyli co robic w wolnych chwilach.
  • Zabawa - Grupa zrzeszająca osoby, które mają ciekawe pomysly i lubią sie bawic.
  • Nasza Muzyka - DLwieki, które do nas przemawiają.
  • Imprezowy informator - Informacje o ciekawych imprezach. Wydarzenia, w których warto wziąśc udzial.
  • Przygotowania do wesela - Zachęcam do pisania osób które przygotowują się do przyjęcia weselnego i w związku z tym mają jakieś pytania dotyczące osób i firm które …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia imprez
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi rozrywkowe