• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

jak sadzac gości ?

(obserwuj)
bellis10

dać im swobode czy lepiej pospisywać miejsca?

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Wydaje mi sie że lepiej dac im swobode siadania .Nie każdy bedzie zadowolony że musi siedzieć np. koło kogos gdzie nie bedzie sie dobrze czuła podczas imprezy i już na samym początku bedzie niepotrzebne zamieszanie.

Z doświdczenia wiem ze goście potem opowiadają o tym ze musieli siedzieć tam gdzie młodzi ich usadzili.

Polecem zostawić to w ich kwestii.

Pozdrawiam serdecznie

Link Cytuj

0
ak_acja

A proszę jeszcze podpowiedzieć - jeśli decydujemy się jednak na przypisywanie osób do miejsc - to jesli ławy nie są szerokie, czy dopuszcza się sadzanie par naprzeciw siebie (tzn. mąż naprzeciw żony), czy jednak tradycyjnie obok siebie?

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Ja osobiście proponował bym obok siebie ,ale to naprawde Państwa decyzja jak ich usadzicie.

Pozdrawiam serdecznie

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

pewnie, że obok siebie, a nie na wprost!!! ja byłam na jednym weselu, gdzie posadzili mnie naprzeciwko mojego faceta. Nawet pogadać nie szło. Na szczęście szybko udało się pozamieniać miejscami.

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Oczywiście ,że po obiedzie ludzie zamieniją sie miejscami .
Dla personelu i ludzi patrzących z boku to tylko kłopot bo trzeba przenosić wszystko na inne miejsca a dla ludzi postronnych zdziwnienie co sie dzieje.

Wydaje mi sie że każdy napewno siądzie sobie tam gdzie bedzie chciał i nie ma co uszczęśliwiac kogoś na siłe.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Czyli najlepiej by było w ogóle nie przypisywać miejsc?

Link Cytuj

0
G_Owsianka

Według mojej opini to jest nie ładny zwyczaj usadzania gości i najlepiej nie rozkładać wizytówek z nazwiskami.

Link Cytuj

0
jablonzky

Goście wchodząc na salę przedewszystkim patrzą gdzie się ulokować. Zawsze siadają w "swoim" towarzystwie. Grałem pare razy wesele gdzie mieli zaplanowane miejsca i nie było między dwoma rodzinami więzi ani większych chęci do poznawania się. Uważam, że to niedobre rozwiązanie...

Link Cytuj

0
yazeer

z tym ze problem zaczyna sie wtedy kiedy kilka osob chce usiasc razem a brakuje akurat miejsca, wtedy zawsze jest ktos niezadowolony. nie uwazacie ze tak tez sie zdarza?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

pewnie, że tak się zdarza. Ale jak chodzi o pojedyncze osoby, to zawsze da sie jakoś przesunąć, zamienić miejscami itp. Tym bardziej, że zwykle i tak ktoś w ostatniej chwili nie przychodzi na wesele i są dodatkowe wolne miejsca.

Link Cytuj

0

Uważam, że zdecydowaniej lepiej jest użyć wizytek i usadzić gości, aby nie bylo balaganu - na sadzie kto pierwszy ten lepszy ba później pojawiaja się probemy.

Na moim weselu mieliśmy takie wizytki - bardzo sie sprawdziły - (kurcze coś nie działa ich strona - w każdym razie na Godan.com.pl )

Link Cytuj

0

ja uważam że lepiej wcześniej usiąść nad tym i przygotować wizytówki, gdzie kto ma siedzieć,

wydaje mi się, że nie było zbyt fajne gdyby koło młodych siadły osoby, które nie powinny tam siedzieć i ajmować miejsce chcoiażby dla świadków czy rodzeństwa, i tak wiemy kogo zapraszamy i kto z kim będzie siedział, więc logiczne jest, że nie ustawię znajomych z ciotkami, a takto można to wszysto fajnie zaplanować.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a jak Wy myślicie - lepiej zrobić 1 lub 2 długie stoły i usadzić przy nich wszystkich razem, czy zrobić takie kawiarniano-restauracyjny klimacik i nie łączyć stołów, tylko zostawić 4-6 osobowe?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Rozrywka, Imprezy
  • Zabawy Integracyjne - ...czyli co robic w wolnych chwilach.
  • Zabawa - Grupa zrzeszająca osoby, które mają ciekawe pomysly i lubią sie bawic.
  • Nasza Muzyka - DLwieki, które do nas przemawiają.
  • Imprezowy informator - Informacje o ciekawych imprezach. Wydarzenia, w których warto wziąśc udzial.
  • Przygotowania do wesela - Zachęcam do pisania osób które przygotowują się do przyjęcia weselnego i w związku z tym mają jakieś pytania dotyczące osób i firm które …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia imprez
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi rozrywkowe