|
|
|
Dość mało popularny jeszcze, ale słyszałam, że teraz to najlepsza opcja. Co uważacie?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja się trzymam zasady- zarabiam w pln i w pln biorę kredyt.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ale kredyt bierzesz na 30 lat gdzieś, a niedługo w pln-ach zarabiać przestaniesz.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wg. Mnie to najbardziej spekulacyjna waluta na chwilę obecną.
Proponuję zasadę... Kto ryzykuje może dużo zyskać ale i wiele stracić...
Nad wyborem waluty proponował bym również bardziej zagłębić się w tematykę poboczną a często pomijaną : "SPREAD"
To na prawdę jest ukryte ryzyko dla osoby zamierzającej spłacić kredyt przed emeryturą.
Chceswz się dowiedzieć więcej zapraszam na spotkanie wyjaśnimy w łatwy sposób na czym to polega.
Pozdrawiam
GP
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Nie wiem czy biorąc kredyt na 30 lat warto się bawić w spekulacje...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
adelajna_aa:Nie wiem czy biorąc kredyt na 30 lat warto się bawić w spekulacje...
Dokładnie.Wiele wskazuje jednak na to ze kredyty w Euro będą najlepszą opcją przy kredytcie długoterminowym jakim jest kredyt hipoteczny.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja generalnie tez zawsze starałem się kierować zasadą zarabiam w PLN i tak płacę. Ale obecnie widać, że pewne ruchu w kierunku walut są wręcz oczywiste i takie euro dziś jest doś ciekawym rozwiązaniem. Uważam, że i tak ekonomiści nie są w stanie przewidzieć dalej niż 5-7 lat co się będzie działo (tak realnie) więc tymbardziej dla kredytu na 30 lat nie ma się co martwić.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|