• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Nowy bank

(obserwuj)
Co sądzicie o ofercie Alior Banku? Czy zapoznawaliście się z nią?

Link Cytuj

0
Oferta jest na pewno innowacyjna - a szczególnie to konto dla firm, za które bank płaci klientowi. Ale widzę też cała masę opłat dodatkowych, które szczególnie nie zachęcają.

Link Cytuj

0
Ja nie lubię, kiedy zawyża się walory swojej oferty - jak jest np. w przypadku 11% z lokaty nocnej.

Link Cytuj

0
aplusik

czary mary coś potem napiszę :  Alior analitycy do bani straszni niedouczeni formaliści, bez praktyki po polsku

a to ubezpieczenie kredytu to z kosmosu

Link Cytuj

0
Vesta-kredyty
aplusik:

czary mary coś potem napiszę :  Alior analitycy do bani straszni niedouczeni formaliści, bez praktyki po polsku

a to ubezpieczenie kredytu to z kosmosu

Aktualnie bardzo duzo zmian pozytywnych w Aliorbanku.Po wymianie analityków a raczej po stworzeniu specjalnej komórki amalityków dla posredników jest niezle.Ubezpieczenie od zawsze nie było narzucane bynajmniej u nich.My koszystając bezpośrednio z ich aplikacji wiemy cos o tym.Pewnie ze sa tansze kredyty gotówkowe ale kwota np.150.000 pln i okred 10 lat jest tylko dostepna u nich.

Link Cytuj

0
zielak233

Po kolorowym wejściu na rynek chyba trochę się pogorszyło. Ale prawdę mówić nie chcę się wymądrzać. Ja od 10 lat trwam w Inteligo.

Link Cytuj

0

Wykaz najlepszych kont osobistych:

http://duzakasa.systempartnerski.pl/konta_osobiste.html

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prawo, Finanse
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia prawne i finansowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi prawne i finansowe