• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

czy mieszkania jaszcze pojdą w dół?

(obserwuj)
Co o tym sądzicie?

Link Cytuj

0
hania_oferia
wszyscy na to czekają a jedna teoria mówi że oczekiwania mogą warunkować ruchy rynku. Myślę że coś w tym jest bo jakiś rok temu dopytywałam się u jednego developera o ceny mieszkań- teraz sami do mnie wysłali maila "przypominającego się" z info o postępach prac i ilości sprzedanych mieszkań- z tego co podali większość stoi pusta. Sami zaproponowali rabat- zdjęli opłatę za metraż balkonu. Może to niewiel ale myślę że można negocjować już większe upusty.

Link Cytuj

0
W chwili obecnej w Hiszpanii pojawiły się już nawet promocje polegające na gratisach do mieszkań w postaci kawalerek. W Polsce a szczególnie w Warszawie można bardzo mocno negocjować ceny i kupić mieszkanie dużo taniej niż jakiś czas temu. W najbliższym czasie sytuacja jeszcze powinna się poprawić na korzyść kupujących:"

Link Cytuj

0
Takie zapewnienia działają jak miód na moja duszę:"

Link Cytuj

0
Słyszałem w radio że robili badania porównania cen w największych miastach w Polsce i jest różnica w cenach mieszkań - 10 % średnio w dół. To sporo, jak sądzicie?

Link Cytuj

0
Ale ludzie czekają nadal na spadki- mojej kuzynce w Gdańsku wycofał się kupiec już domówiony na jej stare mieszkanie. Ma spory kłopot bo wzięła już kredyt na większe licząc ze w dużej mierze sfinansuje ze sprzedaży poprzedniego.....

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prawo, Finanse
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia prawne i finansowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi prawne i finansowe