• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

polisy długoterminowe inwestycyjne

(obserwuj)
adelajna_aa

Co sadzicie o takich produktach?

Link Cytuj

0
zielak233

Uważam, że są dobrą sprawą, ale tylko jeśli ma się sporą sumkę, którą mozna "zamrozić" wiedząc, że nie będzie potrzebna. Bo jeśli chcesz inwestować kilka tyś. na np. 5 lat to szkoda czasu. Zarobisz w optymalnym przypadku jakieś 60% łacznie od tej kwoty (np. 5000 zł na 5 lat i masz wtedy jakieś 3000) ale suma sumarum to tylko 8000. Jeśli masz do zainwestowania np. 20-30 tyś to masz pole do popisu.

Link Cytuj

0
zielak233

Uważam, że są dobrą sprawą, ale tylko jeśli ma się sporą sumkę, którą mozna "zamrozić" wiedząc, że nie będzie potrzebna. Bo jeśli chcesz inwestować kilka tyś. na np. 5 lat to szkoda czasu. Zarobisz w optymalnym przypadku jakieś 60% łacznie od tej kwoty (np. 5000 zł na 5 lat i masz wtedy jakieś 3000) ale suma sumarum to tylko 8000. Jeśli masz do zainwestowania np. 20-30 tyś to masz pole do popisu.

Link Cytuj

0
dzida-91

Witam serdecznie!
Dla naszych klientów znajdujemy najlepsze rozwiązania z całego rynku! Jesteśmy w pełni niezależni. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny: 783050237

Link Cytuj

0
Pela-Iza
zielak233:

Witam 

Ja uważam że to świetny pomysł, i każdy powinien coś takiego mieć, Nie trzeba mieć specjalnie dużej kwoty miesięcznie odkładać  po 300 - 500 zł i inwestować. Jestem tego świetnym przykładem i mogę się podzielić opinią z zainteresowanymi, weżcie pod uwagę że taki program raz uczy systematycznego odkładania a zabezpiecza nasz kapitał prawnie a zyski są większe niż na lokatach.

W razie pytań i pomocy mój numer 509 465 429

Pela-Iza wyedytował tego posta w dniu 2010-10-01 14:35:02

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a co sądzicie o funduszach inwestycyjnych? bo ja się bardzo na pionieerze z PeKaO przejechałam. Przez 5 lat wpłacałam (tzn rodzice mi wpłacali) po 200zł miesięcznie + pierwsza wpłata 600zł i powinnam z tego mieć 12600, a mam 9200. Ok kryzys kryzysem, ale żeby przeszło 3000 aż stracić? już przestałam wpłacać i tylko czekam żeby ceny poszły w górę, żeby chociaż 10000 móc wyciagnąc. Pionieera wam odradzam.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_:

a co sądzicie o funduszach inwestycyjnych? bo ja się bardzo na pionieerze z PeKaO przejechałam. Przez 5 lat wpłacałam (tzn rodzice mi wpłacali) po 200zł miesięcznie + pierwsza wpłata 600zł i powinnam z tego mieć 12600, a mam 9200. Ok kryzys kryzysem, ale żeby przeszło 3000 aż stracić? już przestałam wpłacać i tylko czekam żeby ceny poszły w górę, żeby chociaż 10000 móc wyciagnąc. Pionieera wam odradzam.

Polecam inwestowanie w fundusze inwestycyjne. Ważne jest w jaki fundusz się inwestuje, bo są różne rodzaje funduszy inwestycyjnych. Potrzebna pomoc? Zapraszam tel.606715591 - Warszawa.

Link Cytuj

0
_kasiuuun  Nie prcuje w PKO ale domyslam sie jaki byl powod tego prawdo podobnie zpłaciles prowizje za wcześniejszą wyplate. Jestem agentem i zajmuje sie ubezpieczeniam i inwestycjami jak by ktoć chcial porozmawiać to zapraszam hencki@tlen.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prawo, Finanse
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia prawne i finansowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi prawne i finansowe