• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

odkurzacz - jakiej firmy?

(obserwuj)
_kasiuuula_

Taki do 250żł. Jaki byście polecali, żeby dobrze zbierał i nie hałasował niemiłosiernie?

Link Cytuj

0
ak_acja

Ja moge polecic odkurzacze firmy Samsung. Ich główną zaletą jest lekkość. Całkiem ciche nie są (a przynajmniej ten który ja mam), ale też nie są aż tak głośne, by utrudniało to sprzątanie. Niestety nie wiem jak kształtują się ich ceny.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

No tylko, że Samsung to już firmowy, więc pewnie bedzie dorgi. A co myślicie o kupieniu uzywanego odkurzacza?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Nowy ma gwarancję. Wszystko zalezy od dwóch rzeczy:

1. różnicy w cenie nowy/używany

2.czy w domu jest ktoś kto ew. ten używany naprawi.

Link Cytuj

0
ak_acja

Uzywanego bym nie kupowała. Myślę, że jak dobrze poszukasz po znajomych to jakiś używany ktoś Ci nawet za darmo odda. Tylko, że pewnie z jego mocą nie bedzie już tak kolorowo. U teściów jest odkurzacz Amica - z promocji za niecałe 100zł, akurat przy nas kupowali więc znam cenę. Nie narzekają na niego.

Link Cytuj

0

Weź dorzuć jeszcze z 60zł i wybierz sobie coś z Philipsa, oni mają naprawdę porządne odkurzacze i jeżeli interesuje Cię taki bazowy model, to może się właśnie w granicach trzystu kilku złotych można kupić.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

teraz już po faworkach, bo już jakiś czas temu kupiłam. Promocja była w tesco, więc udało się kupić za 100. wymarzony nie jest, ale najważniejsze, że działa.

Link Cytuj

0

ja powiem tak zobacz najpierw ile kosztują worki do odkurzacza oraz jego serwis

według mnie najtańszym w obecnej chwili jest odkrzacz ZELMER

Link Cytuj

0

ma ktos odkurzacz bezprzewodowy? sprawdza się? jakiej firmy?

Link Cytuj

0
yazeer

bezprzewodowy to masz na mysli iRobot'a?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

weszłam na stronę I Robota i jest tam filmik, ale coś mi się zawiesza i nie mogę go zobaczyć. I ie bardzo rozumiem co robi ten I Robot.

Może u kogoś z Was pójdzie? www.irobot.pl/roboty-sprzataja ce.php

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prace Domowe, Ogród
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na prace domowe i ogrodowe
Najnowsze usługi w kategorii: Prace domowe i ogrodowe