• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

zakupy na telefon

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2

Witam, we Wrocławiu działa prócz Almy, pogotowie zakupowe. Sam jeszcze nie korzystałem ale od znajomych właśnie słyszałem o tej firmie.. często korzystają i są zadowoleni. Namiary na zakupy na telefon we Wrocku: www.pogotowiezakupowe.webpark.pl

wyedytował tego posta w dniu 2011-02-22 11:42:06

Link Cytuj

0

o. tyle lat mieszkam i nie wiedziałem że jest coś takiego.

Link Cytuj

0
ak_acja

A słuchajcie Kochani, worientujecie się może jak wyglada sprawa zakupów przez telefon dla kogoś? Jakbym np. w ramach prezentu chciała kupić komuś z innego miasta. Z kwiatami, owocami nie ma problemu - widziałam firmy, które takie suługi wykonują. Ale mi raczej chodzi o spożywkę.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prace Domowe, Ogród
  • Kuchnia - Przepisy, porady, wszystko co związane z jedzeniem
  • sprzątamy! - wymiana uwag, spostrzeżeń dotyczących sprzątania, środków czystości, porządków i innych prozaicznych prac domowych
  • Ogrody, Architektura Krajobrazu - Ogrody: Porady, Projektowanie, Pytania, Dyskusje, Zadaj pytanie specjaliście
  • Nasze domy i ogrody - Grupa działająca w zakresie wzajemnego wspomagania się dzielenia swoimi pomysłami,doświadzeniem korzystająca chętnie zarówno z takzw…...
  • Mycie czyszczenie elewacji kostki brukowej dachów - Mycie i czyszczenie różnych zabrudzeń z różnych powierzchni.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na prace domowe i ogrodowe
Najnowsze usługi w kategorii: Prace domowe i ogrodowe