• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

zakupy na telefon

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Robicie czasem? Mam świetny kontakt do sklepu w poznaniu, który od 20 zł dowozi gratis i ma przystępne ceny http://www.wit.sklep.pl/. Wiem, że piotr i paweł tez takie usługi oferuje, ale trzeba zamówić za 150 zł. Mam niestety na to za małą rodzinkę, a szkoda, bo w wit sklepie mięsa nie mają.

Link Cytuj

0
silver_cloud
To bardzo dobry pomysł, szczególnie dla starszych osób, lub takich baaaardzo zapracowanych myślę.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

I dla leniwych jak ja. Kupuję głównie pięciolitrowe wody w dużeJ ilości, żeby ich potem nie dźwigać.

Link Cytuj

0
efkag1
We Wrocławiu taką ofertę mają sklepy Alma. Ale jeszcze nie korzystałam.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

i też doworzą za darmo?

Link Cytuj

0
yazeer

dowożą za darmo o ile zakupisz produktów za odpowiednią kwote. :) Ale ja raczej mam złe doświadczenia z takimi firmami. Raz zamawiałem to nie wszystko to o co prosiłem przywieźli, A drugi raz przywieźli wszystko ale nie dokładnie takie same rodzaje produktów o jakie prosiłem.

Link Cytuj

0
silver_cloud

ja na szczescie juz nie mam takiego problemu, bo moge sobie samochodem pojechać po zakupy sama, a jak ktos chce sobie wielkie zakupy zrobic to moze albo ze znajomym autem albo ostatecznie taksowka, albo sprawic sobie taki wozeczek do ktorego sie wklada zakupy, Trzeba sobie jakos radzic :D

Link Cytuj

0

Tez mam zle doswiadczenia z takimi zakupami, zawsze trafial sie taki rozkojarzony malo profesjonalny kierowca i pozniej musialem sie z nim wyklocac..

Link Cytuj

0
yazeer

no i znów się przejechałem na zakupach...

przywieźli znow nie to co chcialem... podejrzewam, że takich sytuacji przed świetami będzie wiecej.

jedyne czego takim sklepom nie mozna zarzucic - to przynajmniej bez problemów zwracają kasę.

Link Cytuj

0
zielak233

Rozumiem, że tu cały czas mowa o zakupach takich codziennych, zwykłych produktów ze spożywczego? Jakoś tego nie widzę, muszę sam iść, wziąść towar do ręki i się zastanowić. Czy ktoś może dobrze za mnie wybrać?

Link Cytuj

0

słuchajcie - skusiłem się. na zakupy w Almie.

Muszę przyznać, że nareszcie polubiłem zakupy;-) wybieram towar w internecie, wybieram godziny dostawy... a Alma raczej należy do sklepów już z tej wyższej troche półki...produkty mają świeże. zamówiłem nawet wędline, pieczywo...wszystko swieże. jak nie było wybranego przeze mnie produktu - zadzwonili, zapytali, czy może chcę wymienić na inny podobny. koleś przyjechać, wszystko wniósł na górę... tak więc ja jak najbardziej jestem już na Tak. Tak więc polecam - jeśli macie jakieś ciężkie zakupy  - typu woda, proszki, płyny...takie sklepy są idealne. Bez kolejek.

Nareszcie trafiłem na sklep z profesjonalną obsługą!

ps. a najlepsze, że dostawcy mają terminal, i można płacić kartą przy odbiorze.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja jeszcze nigdy z tego nie korzystałam. Ale nie mieszkam w mieście, a kilkanaście kilometórw za, więc pewnie by dowozu gratis nie zrobili.

Link Cytuj

0

musisz sprawdzić na stronie www almy. trzeba tylko wpisać kod Twojej miejscowości, i zobaczysz, czy wogóle do Ciebie dowożą. \

za darmo czy nie - ale wiecie - wolę już nawet dopłacić te kilka groszy, niż tracić czas i nerwy na stanie w kolejce, a potem dzwiganie tych zakupw do mieszkania.

Link Cytuj

0
ak_acja

Również jeszcze nigdy nie korzsytałam z takiej formy zakupów. Ale dobrze wiedzieć, że jest to możliwe. Myślę, że zimą, szczególnie dla starzych osób może to być rozwiązanie przełomowe. Macio, zastanawia mnie jedna rzecz - czy jeżeli mieszka się na powiedzmy 4 piętrze, to osoba dostarczająca produkty wnosi je na górę? Czy trzeba jednak po nie zejść?

Link Cytuj

0

wnosi bez problemu. nawet jak masz dużo zakupów ( ja ostatnio zamówiłem to miałem chyba z 6 toreb pełnych),  koleś ma taką specjalną skrzynkę, do której wkłada Twoje zakupy i wnosi ja do Ciebie na górę. Ja mieszkam na 2 piętrze. to jest w regulaminie sklepu nawet chyba napisane, ze wnoszą bez opłat zakupy na górę ( w końcu dostarczają zakupy do mieszkania , tak się reklamują i ja potwierdzam - słowa dotrzymują .

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Nasz sklep tez wnosi.

Link Cytuj

0
yazeer

czyli jednak większość z Was korzysta z takich sklepów...;-)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

rzeczywiście sprawdzę, bo widzę, że to duża wygoda. dużo czasu można zaoszczędzić.

Link Cytuj

0

Witam. Czy temat zakupów z dowozem jest nadal aktualny ? Interesuje mnie zwłaszcza Wroclaw i okolice.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

wyżej pisało, że we Wrocławiu Alma ma taki dowóz

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prace Domowe, Ogród
  • Kuchnia - Przepisy, porady, wszystko co związane z jedzeniem
  • sprzątamy! - wymiana uwag, spostrzeżeń dotyczących sprzątania, środków czystości, porządków i innych prozaicznych prac domowych
  • Ogrody, Architektura Krajobrazu - Ogrody: Porady, Projektowanie, Pytania, Dyskusje, Zadaj pytanie specjaliście
  • Bezpieczeństwo - Nie myślimy o bezpośrednich zagrożeniach, jakie czają się w naszych przytulnych domach... Podzielcie się opiniami na ten temat.
  • Nasze domy i ogrody - Grupa działająca w zakresie wzajemnego wspomagania się dzielenia swoimi pomysłami,doświadzeniem korzystająca chętnie zarówno z tak…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na prace domowe i ogrodowe
Najnowsze usługi w kategorii: Prace domowe i ogrodowe