• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

magiczne ściereczki

(obserwuj)
yazeer

wydawało mi się że temat już był ale wyszukiwarka mi nie pokazała.

w każdym razie w Biedronce są naprawdę magiczne ściereczki MR Magic do mebli i do kuchni, naprawdę działają usuwają brud, tłuszcz, nabłyszczają powierzchnię. także drogie Panie moja mama poleca. wypróbujcie

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja miałam kiedyś taką magiczną ściereczkę do mycia okien. Ale zachodu z nią było sporo. Bo okna fajnie myła, ale nie można jej było prać w pralce, a ni nawet namaczać w misce, więc dopranie jej po umyciu okien zajmowało tyle czasu, co standardowe mycie.

Link Cytuj

0
ak_acja

Dawniej rzeczywiście często używałam tych "magicznych ściereczek". Fakt, że z ich praniem jest trochę zachodu, ale wygoda duża. Teraz jednak częsciej sprzątam po prostu sprayami i ręcznikami papierowymi.

Link Cytuj

0
yazeer

te scierki sa jednorazowego uzytku

Link Cytuj

0
ak_acja

W takim razie mówimy o zupełnie innych ściereczkach. Ja na myśli miałam ściereczki z mikrofibry.

Link Cytuj

0
yazeer

tak, to sa inne. w opakowaniu sa juz nasaczone odpowiednim plynem. podobno sa ok.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a ile kosztuja te MR Magic i ile jest ich w opakowaniu?

Link Cytuj

0
yazeer

ceny nie pamietam, w opakowaniu jest 80 sztuk

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Prace Domowe, Ogród
  • Kuchnia - Przepisy, porady, wszystko co związane z jedzeniem
  • sprzątamy! - wymiana uwag, spostrzeżeń dotyczących sprzątania, środków czystości, porządków i innych prozaicznych prac domowych
  • Ogrody, Architektura Krajobrazu - Ogrody: Porady, Projektowanie, Pytania, Dyskusje, Zadaj pytanie specjaliście
  • Nasze domy i ogrody - Grupa działająca w zakresie wzajemnego wspomagania się dzielenia swoimi pomysłami,doświadzeniem korzystająca chętnie zarówno z takzw…...
  • Mycie czyszczenie elewacji kostki brukowej dachów - Mycie i czyszczenie różnych zabrudzeń z różnych powierzchni.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na prace domowe i ogrodowe
Najnowsze usługi w kategorii: Prace domowe i ogrodowe