• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Biuro nieruchomości czy osoba prywatna?

(obserwuj)
yazeer

To, że bardzje opłaca się kupić poprzez osobę prywatną mieszkanie to wie każdy. Ale w takim razie po co zajmując się tym biura nieruchomości? Jakie my mamy z tego profity? Jak duża jest ich prowiazja?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja jestem przeciwniczką korzystania z pośrednictwa biura nieruchomości. Oczywiście biura są różne, ale niestety w Polsce bardzo rzadko agenci w nich są wykwalfikowani. Zwykle to osoby, które niestety pracują w nieruchomościach z przypadku. A jeśli chodzi o zaangażowanie biur w szukanie mieszkania klientowi, też się rozczarowałam. Biura głównie dodają oferty i oczekują aż ktoś je znajdzie.

Link Cytuj

0
yazeer

no ale z drugiej strony trudno aby chodzili od domu do domu i pytali czy ktoś nie chce kupić domu. Oni oprócz biur gdzie wystawia sie takie ogłoszenia, korzystają z wielu serwisów ogłoszeniowych. Poza tym zależy im na sprzedaży bo mają od tego procent.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Czyli TY osobiście stawiasz na biuro?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Pozostałe
  • Dorabiający studenci - Dla wszystkich Zaków, którzy szukają dodatkowych Lródel zarobku niz rodzicielska kieszen.
  • Ścieżka kariery - Co po studiach? Praca? Staz? A moze przecieracie sobie ściezke kariery juz w trakcie studiowania?
  • S.E.S.J.A. - tylko w negatywnym świetle? - Dla studentów i nie tylko. Jak sobie z nią radzicie...itp.
  • Prezenty - Pomysly na prezenty na rózne okazje.
  • Mieszkania akademiki itp. - Gdzie mieszkanie, jak mieszkanie? Z kim? Czym kierujecie sie przy wyborze mieszkania. Czyli o wszystkim co jest związane z zakwaterowa…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia - pozostałe kategorie
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi - pozostałe kategorie