• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Sugestie, uwagi, propozycje

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
brak mozliwości sledzenia wątku. Tak aby np był on po zalogowaniu widoczny w oknie "panelu".

Link Cytuj

0
pasyonata
aga_oferia:
Tu czekamy na Wasze uwagi, propozycje zmian, ulepszen.
Co chcielibyście poprawic?
Jakich funkcjonalności Wam brakuje?
Co jest nieintuicyjne i powinno dzialac w inny sposób...
Nie podoba mi się system ocen. Zleceniodawcy mają 10 kryteriów oceny, natomiast zleceniobiorcy mogą oceniać zleceniodawców jedynie w trzech kategoriach - to nie jest w porządku.
Kolejna sprawa - mocno opóźniona aktualizacja profilu jeśli chodzi o dodane komentarze, zlecenia zrealizowane, itd. Poza tym brak możliwości usunięcia zleceń Obserwowanych - mam takie w swoim profilu od "zawsze" i nie mogę go usunąć, chociaż oferta jest już dawno nieaktualna.

Link Cytuj

0
SUN_TEAM_pl

Dobre i użyteczne byłoby także dodanie możliwości usunięcia usług zakończonych z Moja Oferia/Moje usługi/Zakończone.

Jak na razie brak takiej opcji.

BRAWO dla portalu, za usunięcie kropki przy skrócie numeru (nr) - wreszcie !! :-)

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Pozostałe
  • Dorabiający studenci - Dla wszystkich Zaków, którzy szukają dodatkowych Lródel zarobku niz rodzicielska kieszen.
  • Ścieżka kariery - Co po studiach? Praca? Staz? A moze przecieracie sobie ściezke kariery juz w trakcie studiowania?
  • S.E.S.J.A. - tylko w negatywnym świetle? - Dla studentów i nie tylko. Jak sobie z nią radzicie...itp.
  • Prezenty - Pomysly na prezenty na rózne okazje.
  • Rynek nieruchomości - dla wszystkich którzy interesują się tematyką nieruchomości, chcących wynająć powierzchnię biurową, kupić bądź sprzedać działkę/ mieszkanie
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia - pozostałe kategorie
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi - pozostałe kategorie