• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Sugestie, uwagi, propozycje

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Tu czekamy na Wasze uwagi, propozycje zmian, ulepszen.
Co chcielibyście poprawic?
Jakich funkcjonalności Wam brakuje?
Co jest nieintuicyjne i powinno dzialac w inny sposób...

Link Cytuj

0
Fajnie by bylo, gdyby byla opcja np. "zapamietaj mnei na 14 dni" zeby sie kazdy nie musial codziennie logowac.

Link Cytuj

0
I zeby w danej grupie temat, w któym ostatnio ktoś sie wypowiedzial byl wytluszczony.

Link Cytuj

0
moim zdaniem przydałoby się na stronie głownej zamienić słowo Grupy na Forum... dlaczego? Może cieszyloby sie wieksza popularnoscia.... sama oferia jest czesto odwiedzana....ale nie kazdy zaglada do slowa GRUPA...FORUM przynosi nam konkretne mysli.... moze byloby wiecej osob wypowiadajacych sie.... ale to tylko moje zdanie :"

Link Cytuj

0
Jak jestem na liście tematów w danej grupie, brakuje mi możliwości powrotu do kategorii nadrzędnej.

Link Cytuj

0
Powrót i łatwiejsze poruszanie się po systemie ułatwi nawigator, nad którym pracujemy.
Dzięki za info teraz widzę że i tak oprócz nawigatora potrzebny jest link lub przycisk powrót.

Link Cytuj

0
Fajnie by też było, gdyby na liście tematów w danej grupie była data ostatniej wypowiedzi oraz nick osoby, która ostatnio się wypowiadała - dzięki czemu o wiele łatwiej można obserwować, czy ktoś odpowiedział na nasz post.

Link Cytuj

0
Po napisaniu jest problem z powróceniem do poprzedniej kategorii.
Na górze powinien być pasek gdzie jesteśmy
np. Grupy > Internet i informatyka > Pozycjonowanie > nazwa tematu
a nie jak jest teraz : Grupy > Pozycjonowanie > nazwa tematu.
Niby mała różnica ale ułatwiłaby poruszanie na stronie

Link Cytuj

0
silver_cloud
Uważam, że powinno się umożliwić wstawianie grafiki w treść postów. Chętnie napisałabym jakieś tutoriale w dziale grafiki ale nie mam jak pokazać zdjęć.

No i możliwość wstawiania linków, tak żeby po kliknięciu mozna się przenieść na inną strone a nie ze teraz trzeba kopiować z forum.

No i nazwa GRUPY nie jest adekwatna moim skromnym zdaniem.

Link Cytuj

0
1" Brak możliwości cytowania innego postu.
2" Idiotyczne powracanie do początku wątku za każdym razem gdy się na niego odpowie. Powinno się zostawać na stronie na ktorej sie pisało!

Link Cytuj

0
Obrazki, emotikonki, cytowanie...
Wszystkie te szczegóły dodajemy do naszych grup dyskusyjnych.
Na początku przyszłego roku - styczeń - luty. Oddamy w Wasze ręce nowe nowe forum dyskusyjne oraz wiele nowych funkcjonalności serwisu. Tymczasem ciągle zbieramy Wasze uwagi i sugestie. Piszcie zatem do nas co leży Wam na sercu :"

Link Cytuj

0
Księgowość - Podatki - fajna grupa, udzielane porady są potrzebne a co najważniejsze fachowe.

Link Cytuj

0
Carbon_83
Czy dodadzą Państwo wyszukiwanie wątków wewnątrz grup?

Link Cytuj

0
silver_cloud
Możliwość wstawiania grafik jest konieczna! Nie wszystko da się opisac tekstem. Zmiany na tym forum są konieczne.

Link Cytuj

0
hania_oferia
Obie funkcje- możliwość załączania obrazków jak i wyszukiwanie wątków wewnątrz grup są faktycznie koniecznie, będą aktywne na forum po zmianach w Nowym Roku :"

Link Cytuj

0
AnkaK_84
Też popieram wcześniejszą sugestię, żeby można było bezpośrednio klikać w podany link...
Fajnie, że po 2009 będzie można wklejać zdjęcia. W dziale grafiki nastąpi mała rewolucja"

Link Cytuj

0
berenika_21
Ja bym dodała jeszcze możliwość włączenia sobie opcji przychodzenia powiadomień mailowych, że w wątku, który założyłam lub dodałam pytanie pojawiły się nowe posty. Czasem byłoby to przydatne, szczególnie dla osób, które zadały pytanie, a nei mają czasu codziennie sprawdzać, czy ktoś na to pytanie odpowiedział.

Link Cytuj

0
silver_cloud
"Ja bym dodała jeszcze możliwość włączenia sobie opcji przychodzenia powiadomień mailowych, że w wątku, który założyłam lub dodałam pytanie pojawiły się nowe posty. Czasem byłoby to przydatne, szczególnie dla osób, które zadały pytanie, a nei mają czasu codziennie sprawdzać, czy ktoś na to pytanie odpowiedział."

O tak, w pełni się zgadzam, powiadomienia też by się przydały. Zresztą wszystkie funkcje standardowego forum powinny się tu znaleźć. :"

Link Cytuj

0
silver_cloud
Kiedy forum przejdzie transformacje?
Pisanie bardziej skomplikowanych rzeczy jest utrudnione, juz nie mowie o braku mozliwosci wklejania fotek.

Link Cytuj

0
no i brak możliwości załączania filmów...

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Pozostałe
  • Dorabiający studenci - Dla wszystkich Zaków, którzy szukają dodatkowych Lródel zarobku niz rodzicielska kieszen.
  • Ścieżka kariery - Co po studiach? Praca? Staz? A moze przecieracie sobie ściezke kariery juz w trakcie studiowania?
  • Prezenty - Pomysly na prezenty na rózne okazje.
  • S.E.S.J.A. - tylko w negatywnym świetle? - Dla studentów i nie tylko. Jak sobie z nią radzicie...itp.
  • Rynek nieruchomości - dla wszystkich którzy interesują się tematyką nieruchomości, chcących wynająć powierzchnię biurową, kupić bądź sprzedać działkę/ mieszkanie
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia - pozostałe kategorie