• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Akademik czy mieszkanie?

(obserwuj)
Wolicie samodzielne mieszkanie czy akademik? A moze stancje u kogoś"?

Link Cytuj

0
Mi sie wydaje, ze wole mieszkanie, ale nigdy nie mieszkala w akademcu, choc lubie tam sie czasm pojawiac np. na imprezach

Link Cytuj

0
Wynajmowalem kiedyś stancje u pewnej staruszki. Nie bylo zle ale ona kompletnie nie miala rozeznania w zadnych rachunkach "albo moze nie chciala miec :"" i potem scigala mnie za jakies roczne prognozy pradu czy wody oprocz kasy na ktora bylem z nia umowiony oczywiscie

Link Cytuj

0
Ja nie wyobrazam sobie stancji u kogoś. Ale na rachunkach tez kiedyś wynajmująca próbowala mnie oszukac na szczeście wszystko udalo sie wyjaśnic

Link Cytuj

0
Ja wynajmuje pokoj w domku wolnostojacym....własciciela nie ma...wiec jest cuuuudownie :D

....wieksze problemy mam ze wspolokatorkami :/ >>>>"jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..... "" :"

Link Cytuj

0
Ja ze współlokatorami nie mam problemu, mieszkam w kawalerce z narzeczoną.

Link Cytuj

0
Wiecie, właśnie sobie uświadomiłam, że mam bardzo dużo farta w życiu- nigdy jeszcze nie miałam problemów ze współlokatorami "a nie raz byli to obcy ludzie".

Link Cytuj

0
Mieszkam w mieści w którym studiowałem, wiec na akademik nie było szans. A szkoda :"

Link Cytuj

0
Ale mieszkanie z mamą i tatą, ma cala masę plusów. Ja np. bym tak wolała.

Link Cytuj

0
silver_cloud
To prawda, najlepiej z rodziną mieszkać, a nie z obcymi ludźmi.
A jak już to w mieszkaniu ale w takim w ktorym wlasciciel rzadko sie pojawia, najgorsi są nadgorliwi i czepialscy właściciele.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Właśnie, jak Wasza sytuacja mieszkaniowa w nowym roku?

Link Cytuj

0
yazeer

może wyda wam sie to śmieszne, ale proponuję zapytac o jakieś mieszkania , które mieszczą sie w piwnicach. Sa duzo tańsze. Co prawda minus taki, że nieco mniej okien jest, ale wszytsko jest łącznie z łazienką.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Pozostałe
  • Dorabiający studenci - Dla wszystkich Zaków, którzy szukają dodatkowych Lródel zarobku niz rodzicielska kieszen.
  • Ścieżka kariery - Co po studiach? Praca? Staz? A moze przecieracie sobie ściezke kariery juz w trakcie studiowania?
  • S.E.S.J.A. - tylko w negatywnym świetle? - Dla studentów i nie tylko. Jak sobie z nią radzicie...itp.
  • Prezenty - Pomysly na prezenty na rózne okazje.
  • Rynek nieruchomości - dla wszystkich którzy interesują się tematyką nieruchomości, chcących wynająć powierzchnię biurową, kupić bądź sprzedać działkę/ mieszkanie
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia - pozostałe kategorie
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi - pozostałe kategorie