|
|
|
Wolicie samodzielne mieszkanie czy akademik? A moze stancje u kogoś"?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mi sie wydaje, ze wole mieszkanie, ale nigdy nie mieszkala w akademcu, choc lubie tam sie czasm pojawiac np. na imprezach
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wynajmowalem kiedyś stancje u pewnej staruszki. Nie bylo zle ale ona kompletnie nie miala rozeznania w zadnych rachunkach "albo moze nie chciala miec :"" i potem scigala mnie za jakies roczne prognozy pradu czy wody oprocz kasy na ktora bylem z nia umowiony oczywiscie
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja nie wyobrazam sobie stancji u kogoś. Ale na rachunkach tez kiedyś wynajmująca próbowala mnie oszukac na szczeście wszystko udalo sie wyjaśnic
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja wynajmuje pokoj w domku wolnostojacym....własciciela nie ma...wiec jest cuuuudownie :D
....wieksze problemy mam ze wspolokatorkami :/ >>>>"jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..... "" :"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja ze współlokatorami nie mam problemu, mieszkam w kawalerce z narzeczoną.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wiecie, właśnie sobie uświadomiłam, że mam bardzo dużo farta w życiu- nigdy jeszcze nie miałam problemów ze współlokatorami "a nie raz byli to obcy ludzie".
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mieszkam w mieści w którym studiowałem, wiec na akademik nie było szans. A szkoda :"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ale mieszkanie z mamą i tatą, ma cala masę plusów. Ja np. bym tak wolała.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
To prawda, najlepiej z rodziną mieszkać, a nie z obcymi ludźmi.
A jak już to w mieszkaniu ale w takim w ktorym wlasciciel rzadko sie pojawia, najgorsi są nadgorliwi i czepialscy właściciele.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Właśnie, jak Wasza sytuacja mieszkaniowa w nowym roku?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
może wyda wam sie to śmieszne, ale proponuję zapytac o jakieś mieszkania , które mieszczą sie w piwnicach. Sa duzo tańsze. Co prawda minus taki, że nieco mniej okien jest, ale wszytsko jest łącznie z łazienką.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|