|
Skrzynka odbiorcza
|
wyloguj
Nie masz konta?
Masz już konto w Allegro?
dodaj zlecenie
stwórz wizytówkę
dodaj usługę
Powrót do tematu
Cytuj posta
Treść:
<div class="quote"><span class="bold">KORTEZ3:</span><br/><div class="quote"><span class="bold">silver_cloud:</span><br /><div class="quote"><span class="bold">yazeer:</span><br /><p>ja kilka lat temu oddałem mojego psiaka na przechowanie do takiego hotelu... w sumie było to tylko kilka godzin, ale już drugi raz bym czegoś takiego nie zrobił ...może akurat trafiłem na taki hotel...ale musiało to być dla mojego psiaka straszne przeżycie ... boksy zimne, podłogi to tylko wylany asfalt...psy tej samej wielkości w jednym boksie.... niby ktoś tam ich pilnował...ale nie wiem....</p><p>głupio zrobiłem wtedy i powiedziałem sobie nigdy więcej... lepiej już oddać psiaka do znajomych. a nie skazywać psa na takie warunki.</p></div><p>To prawda, jak mozesz zalatwic opieke znajomych lub rodziny to lepiej to zrobic, albo dobrze wczesniej sprawdzic warunki jakie taki hotelik oferuje.</p>przepraszam ale dobry pan sprawdza wczesniej warunki w takim hotelu dla zwierzat ,rozmawia z zapytaniem co i jak ,,,,,nie zostawia sie swojego pupila na dluga przerwe z dnia na dzien - prawda .</div><p><br /> </p></div><br />
Jak dodać zdjęcia, linki itp.
*
Podpis
:
zaloguj się
*
Kod weryfikacyjny
:
Anuluj
Wyślij