|
Skrzynka odbiorcza
|
wyloguj
Nie masz konta?
Masz już konto w Allegro?
dodaj zlecenie
stwórz wizytówkę
dodaj usługę
Powrót do tematu
Cytuj posta
Treść:
<div class="quote"><span class="bold">programista_php:</span><br/><p>Konkurencja wsród usługodawców internetowych jest duża także naprawdo ciężko coś wybrać pod wymagającą aplikacje.</p> <p>Dla osób o standardowych oczekiwaniach polecam avx.pl za szybkość, brak ograniczeń ,szybki support oraz atrakcyjną cenę.<br /> Godnym rozważenia jest też hosting oferowany przez beyond.pl.<br /> Moje doświadczenie pokazuje ,że najbardziej reklamowani nazwa.pl i home.pl wcale nie są najlepsi.<br /> Dzięki reklamie nałapali dużo klientów i mam wrażenie jakby czasami nie dawali sobie rady z generowanym przez nich ruchem.</p> <p>Dla osób zajmujących się pozycjonowaniem polecam ovh.pl za możliwość przypisania do subdomeny dowolnego IP np.: angielskiego.<br /> Można wtedy "lekko wprowadzić w błąd" silniki indeksujące wyszukiwarek jak się buduje zaplecze pozycjonerskie.<br /> Dla codziennych zastosowań ich jednak nie polecam za fatalny support. Raz strona mi nie działa 3 dni (robocze) drugi raz po przepełnieniu bazy uruchamiali mysql-a 4 dni (czyli defakto strona znów nie działała). Oni w ogóle nie liczą się ze zwykłym klientem.</p> <p>Na koniec najwięksi przegrani w tej kategorii: Ogicom.<br /> W agencji, w której pracowałem miałem wątpliwą przyjemność współpracować z nimi ok 2 lata.<br /> W ciągu tego okresu nie było tygodnia bez usterki.<br /> Mają dobre warunki reselerskie ale co z tego.</p></div><br />
Jak dodać zdjęcia, linki itp.
*
Podpis
:
zaloguj się
*
Kod weryfikacyjny
:
Anuluj
Wyślij