|
Skrzynka odbiorcza
|
wyloguj
Nie masz konta?
Masz już konto w Allegro?
dodaj zlecenie
stwórz wizytówkę
dodaj usługę
Powrót do tematu
Cytuj posta
Treść:
<div class="quote"><span class="bold">temur23:</span><br/><div class="quote"><span class="bold">koziorozec:</span><br /><div class="quote"><span class="bold">berenika_21:</span><br />http://10steps.sg/artworks/40- creative-and-unique-business-c ards/- fajne pomysły dotyczące wizytówek, <br />wizytówka, która składa się w sztalugi, fajna tez jest talia kart</div><p>Bardzo ciekawy link podałaś. Sama mam kilka pomysłów na "nietypowe" wizytówki, które jednak leżą w szufladzie, bo koszty ich wykonania są zbyt wysokie. Na swój użytek robię "ręcznie" własne wizytówki - nie takie drukowane, ale "zaskakujące formą".<br />Jeszcze ciekawiej byłoby dowiedzieć się, gdzie takie wizytówki można wykonać.<br />Być może nie w Polsce, ale za granicą można by było coś takiego wykonać? Ostatnio usłyszałam, że znajomy zamawiał i zlecał wykonanie wizytówek w Norwegii (gdzie wcześniej pracował), bo było bardziej opłacalne z przesyłką (?!) niż w Polsce. <br />Jakoś mi się nie chce wierzyć, skoro koszt wykonania (a dokładniej wydruku, ale wiele firm oferuje darmowy projekt lub projekt z szablonu) wizytówek w Polsce - 100 szt. jednostronnych to kwestia 20-50 zł.</p></div><p><br />Polecam dowiedzieć się, jaki jest koszt wycięcia (a więc wykonania wykrojnika zamiast cięcia gilotyną) takich niestandardowych kształtów. :)</p></div><br />
Jak dodać zdjęcia, linki itp.
*
Podpis
:
zaloguj się
*
Kod weryfikacyjny
:
Anuluj
Wyślij