|
Skrzynka odbiorcza
|
wyloguj
Nie masz konta?
Masz już konto w Allegro?
dodaj zlecenie
stwórz wizytówkę
dodaj usługę
Powrót do tematu
Cytuj posta
Treść:
<div class="quote"><span class="bold">silver_cloud:</span><br/>"Czasem może okazać się, że w trzy godziny wykonujemy jakąś pracę - ale jakie to ma znaczenie, skoro kompetencje do jej wykonania, odpowiednie doświadczenie itd - zbieraliśmy latami?" <br> <br>Zgadzam się, taka sama jest moja opinia. Czy ktoś pyta lekarza ile bedzie operował? Płaci się mu za jego umiejetnosci i za to ze ma wiedze specjalistyczną. Podobnie jest ze specjalistyczną wiedza na temat grafiki, używania konkretnych programów itd. Czy mi cos zajmie kilka godzin czy kilkadziesiat, to nie powinno klienta interesować. Mogę mu podać termin kiedy moze sie spodziewać otrzymania produktu. Poza tym nie wspomniano tutaj o procesie projektowym i wkladzie artystycznym projektującego. Pomysł ma swoją cenę, nawet jesli został wykonany w ciągu kilku minut. <br>Ostatnio rozmawiałam ze znajomym prawnikiem, za poradę bierze 50 zł. Mozna u niego siedzieć pol godziny i zaplacic 50 zł ale mozna siedziec 3 minuty i zaplacic tyle samo. Dobrze wiemy za co placimy prawda? Za wiedzę. W naszym przypadku jest tak samo moim zdaniem. Inne podejscie wg mnie jest troche nie na miejscu. </div><br />
Jak dodać zdjęcia, linki itp.
*
Podpis
:
zaloguj się
*
Kod weryfikacyjny
:
Anuluj
Wyślij