|
|
|
Witajcie,
Forum Zgłoszenia błędów technicznych powstało w celu sprawniejszego usuwania przez nas wszelkich błędów i usterek Oferii. Jeżeli więc zauważyłeś, że jakiś mechanizm nie działa tak, jak powinien, link prowadzi w niewłaściwe miejsce czy tekst zawiera literówki - zgłoś to na tym forum. Postaramy się na bieżąco wprowadzać poprawki.
Serwis powstał dla Was, chcielibyśmy więc żeby spełniał wszelkie Wasze oczekiwania. Będziemy wdzięczni za każdego posta.
Maciek Śnieżek
msniezek wyedytował tego posta w dniu 2009-09-09 09:31:36
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
http://lipinski.pc.pl/projekty /solarium-xvid.avi oraz http://lipinski.pc.pl/projekty /solarium.swf
Nie mogę dodac powyższych plików do portfolio (Video) mimo iż format jest odpowiedni. Oczywiście pliki chce ładować z dysku HDD.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
W kontakcie po kliknięciu wyślij, nie ma żadnej informacji czy wiadomość została wysłana czy teź nie, po przeładowaniu otwiera się pierwsza strona.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
witam,
w przeglądarce Opera(u mnie wersja 9.63) nie da się odczytać strony Poczta --> "Odebrane". Podczas wczytywania widać przez chwile nowe wiadomości, potem znikają i pojawia się Wasze: "Upss nie można odnaleźć strony". Pod Mozilla Firefox wszystko ok.
pozdr.
Grzesiek
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam serdecznie
W moim ogłoszeniu jest cennik którego nie dodawałem i którego nie moge usunąć, proszę o usunięcie tego cennika . Pozdrawiam
http://oferia.pl/usluga/item59 413-Remonty-i-Wykonczenia
remontypoznan wyedytował tego posta w dniu 2010-01-16 13:57:44
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mam problem z otwarciem i przeczytaniem wiadomosci na poczcie w oferi, mam pytania od zleceniodawców,a nie potrafie ich otworzyc,ani tez nie idzie znalesc zleceniodawce poprzez kliknięcie w jego nick,poprostu system wasz nie chce mi udostępnić wiadomości. Proszę o naprawę! Pozdrawiam
renatkajw wyedytował tego posta w dniu 2010-02-12 15:39:41
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
witam . Nie widac od paru dni w nowych ogloszeniach awataru na allegro .
W ogloszeniu na oferii jest dodany i zaznaczony a na allegro w wyszukiwarce tylko bialy kwadrat.
Zauwazylem to u kazdego kto obecnie zamieszcza ogloszenia .
Czy to jakis blad strony czy nie beda juz widoczne na stale ?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam,
mam pytanie czemu moje ogloszenie na oferii: BRUKARSTWO-Artystyczne Układanie Kostki Brukowej, Granitowej GWARANCJA (Usługa nr: 97613), mimo iż jest promowane nie widoczne jest na portalu allegro wśród ofert wyróżnionych?
Pozdrawiam,
Paweł Grabowski
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
calgor: witam . Nie widac od paru dni w nowych ogloszeniach awataru na allegro . W ogloszeniu na oferii jest dodany i zaznaczony a na allegro w wyszukiwarce tylko bialy kwadrat. Zauwazylem to u kazdego kto obecnie zamieszcza ogloszenia . Czy to jakis blad strony czy nie beda juz widoczne na stale ? Witam, mam podobny problem jak calgor. nie pojawia się Awatar na alegro, choć na oferii się pojawia. http://oferia.pl/usluga/item11 7673-wykopy-rozbiorki-transpor t-ciezarowy Dlaczego, jak to zmienić? Proszę o pomoc!
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
WItam
Dodałem usługę z samym opisem. Po dodaniu usługi postanowiłem ją zmodyfikować dodając zdjęcia. Wszedłem w edycje w obszar zmień zdjęcia i pliki - dodałem graficznki i zapisałem. Po ponownym wejściu na kartę z ofertą dodanych zdjęć nie widać. Po ponownym wejściu do edycji wszystko jest ok i zdjęcia są tylko w podglądzie usługi to, co widzą użytkownicy przeglądający oferty zdjęć nie widać. Jak bym dodał zdjęcia od razu przy zakładaniu usługi to by były, ale gdy dodamy później modyfikując usługę już nowe zdjęcia nam nie wskoczą. Proszę o pomoc czy można coś z tym zrobić, aby to działało poprawnie.
Z góry dziękuje za pomoc.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam
Na Allegro mam nick z wielkiej litery, a tutaj wyświetla się z małej. Prawdopodobnie dlatego tak się stało, że podczas pierwszego logowania w Oferii odruchowo wpisałem się z małej litery sądząc, że nie będzie miało to żadnego znaczenia i że nick i tak zostanie przekopiowany z Allegro.
Kiedy ten błąd zostanie poprawiony i nicki będą się kopiowały z Allegro, aby nie było tych rozbieżności małe-wielkie litery?
Pozdrawiam serdecznie. Pawwwle
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam serdecznie !!! Od jakiegoś czasu mam stronę na oferia pl. Mam tam swoją galerię prac które wykonuję. Na bieżaco uzupełniałem jej zawartośc nowymi zdjęciami. Niestety od jakiegoś czasu nie mogę dodac nowych zdjęc kiedy chcę to zrobic tak jak do tej pory to wyskakuje mi informacja że " brak miejsca w repozytorium". usunołem kilka zdjęc i nadal to samo. Czy ktoś może mi pomódz!!!!
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Nie mogęmodyfikowaćdanych w "sygnatura". Klikam na "modyfiukuj" i nic się nie dzieje, Opera i Internet Explorer - to samo !!!! Proszęo pomoc na lukboruta@gmail.com
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wypełniam pierwszą stronę dodawania zlecenia. Klikam dalej i przechodzę do cennika i tu roblem, wypełniam wszystko ale na stronie nie ma przycisku dalej ani akceptuj ani nic. Nie moge przejsc do następnej strony. Pomocy
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam, nie moge usunac czesci aukcji ktore dodawalem do "obserwowanych" a mianowicie tych ktorych oferent widoczny jest jako "niezalogowany". Proszę o poprawienie tego błedu, ew. o info jak to zrobic bo "dzięki" temu błedowi mam juz kilka stron ofert do usuniecia.
pozdrawiam!
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Od dłuższego czasu nie mogę dodać żadnej nowej usługi. Jak chce aktywować, taką co już się skończyła mam komuikat że masz juz aktywych 30 usług, i abym usunęła i dopiero wtedy będę mogła dodać. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ale mam aktywnych tylko 11 usług. Nie wiem w jaki sposób mam dodać nowe. Będę wdzięczna za pomoc.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam, proszę o udzielenie mi informacji kiedy moje ogłoszenie pojawi sie na Allegro, wczoraj przed południem utworzyłam profil na Oferii i niby automatycznie miało być dodane ogłoszenie na Allegro ale do tej pory nie mogę go znalezć 
Link Cytuj
|
|
|
1
|
|
|
|
|
Witam. Nie mogę dodać usługi. Kiedy klikam na dodaj usługę, pojawia się komunikat "Program Internet Explorer nie może otworzyć miejsca internetowego http://oferia.pl/dodaj_usluge. Operacja Przerwana" Z programem jest wszystko ok
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam zlozylem zlecenie w oferii jako niezalogowany user podajac adres email taki sam jaki mam przypisany do konta w allegro pytanie jak mam teraz sie zalogowac zeby przeedytowac to zlecenie? czy chociazby wybrac oferenta? co kolwiek... jak jest taka mozliwosc prosilbym aby ktos z "moderatorow" zamienil mi maila w tym "luznym" zleceniu z robert@qsoft.com.pl na conaqnda@gmail.com lub przezucil/przepial to "luzne" zlecenie do moje konta allegrowego z gory dziekuje
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|