• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Mam potrzebę totalnie odjechanej usługi jak zrobić odpowiedni placemant w serwisie

(obserwuj)

Usługa której poszukuje raczej nie jest standardowa.

http://oferia.pl/zlecenie/item 7471-Nagrywanie-i-przekazywani e-tras-GPS---Warszawa

W związku z podziałem serwisu na kategorie nie wiem gdzie umieścić ogłoszenie związane z tego typu usługą.

Prośba o info gdzie to wrzucić i jak dostać się na główną stronę.

Inaczej po prostu nie uda się znaleźć ludzi którzy mogą świadczyć taką usługę mimo tego iż w rzeczywistości osób które mogą świadczyć tego typu usługę są tysiące dziennie.

Dlatego proponuje:

a) Dodanie możliwości zapłacenia za umieszczenie reklamy na głównej stronie serwisu

b) Dodanie kategorii odjechane itp. Nie wiem jak to nazwać ale można niestandardowe albo jeszcze jakoś inaczej.

Co o tym myslicie?

Link Cytuj

0
msniezek
leszekg:

Dlatego proponuje:

a) Dodanie możliwości zapłacenia za umieszczenie reklamy na głównej stronie serwisu

b) Dodanie kategorii odjechane itp. Nie wiem jak to nazwać ale można niestandardowe albo jeszcze jakoś inaczej.

Co o tym myslicie?

No cóż, promocja na stronie głównej odbywa się już teraz - to zespół Oferii wybiera na listę promowanych te Usługi, które są najatrakcyjniejsze. W przyszłości będzie to załatwione automatycznym algorytmem. A więc w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzenia płatnej promocji na stronie głównej, natomiast sami z siebie wypromujemy te Usługi (i te Wizytówki), które zostały przygotowane wyjątkowo starannie:)

Co do kategorii Odjechane - rozumiem, że chodzi o zmianę nazwy? Bo kategoria Pozostałe > Nietypowe spełnia identyczną rolę. Przemyślimy tę sprawę i ewentualnie wprowadzimy stosowne zmiany w strukturze kategorii. Dziękuję za wszelkie sugestie, każda z nich jest dla nas bardzo cenna:)

Maciek Śnieżek

Oferia.pl

msniezek wyedytował tego posta w dniu 2009-09-24 09:51:41

Link Cytuj

0