|
|
|
Witam. Mogła by sie pojawic liczba odwiedzin danej oferty. Widoczna tylko dla wystawjajacego oferte.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
jakis sposob karania dla tych ktorzy w zleceniach daja ogloszenia, szczegolnie w kategorii motoryzacja jest to nagminne..
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Zacznijcie przeglądać profile osób, które to strasznie szybko wykonują po 5-6 zleceń. Mowa tu o wykończeniach i budowlance.
6 zleceń, każde na mieszkanie o średniej wielkości 60m2, wszystko zrobione w dwa miesiące i oczywiście same 5 w ocenach.
Smierdzi to na kilometr.
Dodatkowo czytałem gdzieś na forum, iż staracie się pilnować, aby propozycje cenowe za usługi nie odbiegały od średnich rynkowych. Kiepsko to chyba jednak Wam wychodzi, ponieważ często widzę propozycję "wykonania" za 1/3 lub 1/4 ceny rynkowej...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ja myśle że jakieś blokowanie nieuczciwych wykonawców by się przydało.. ponieważ wiele takich
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
skoro sami sobie nie radzicie z uzytkownikami ktorzy daja ogloszenia w dziale zlecen to moze proponuje wybrac sposrod pierwszych 3-5 wykonwacow cos na wzor admina ktorzy mogliby blokowac wszelkie ogloszenia w danym dziale. Np w dziale motoryzacja/transport codziennie jest cale multum ogloszen i jak tylko przychodzi swieto czy weekend to oferia ich nie usuwa (bo admin ma wolne?), a tak uzytkownicy ktorzy na bierzaca sledza co sie dzieje na oferii mogliby wywalac zbedne ogloszenia-smieci. Zglaszam sie na ochotnika...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jestem za licznikiem, ulepszeniem obsługi poczty i możliwością połączenia elementów aukcji zleceń z aukcjami Allegro. Bo większość wchodzi na Ale i nie patrzy na ogłoszenia (w ogóle kto wymyślił taką nazwę), powinno być zamiast tego Zlecenia.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Uszatyy:jakis sposob karania dla tych ktorzy w zleceniach daja ogloszenia, szczegolnie w kategorii motoryzacja jest to nagminne..
Żebym ja cie nie ukarał ;) To nie są ogłoszenia, tylko Zlecenia. Nie powiedziałbym, aby ktoś kto jest na Allegro miał większe prawo na nim być niż ktoś z Oferia. Nie podoba ci się, albo nie umiesz sobie poradzić z konkurencją nie korzystaj i nie narzekaj.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
pedrocmg:ja myśle że jakieś blokowanie nieuczciwych wykonawców by się przydało.. ponieważ wiele takich
Po co blokować. Daj mu 30% wpłaty i po reszcie.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
RedPillBluePill:Uszatyy:jakis sposob karania dla tych ktorzy w zleceniach daja ogloszenia, szczegolnie w kategorii motoryzacja jest to nagminne..
Żebym ja cie nie ukarał ;) To nie są ogłoszenia, tylko Zlecenia. Nie powiedziałbym, aby ktoś kto jest na Allegro miał większe prawo na nim być niż ktoś z Oferia. Nie podoba ci się, albo nie umiesz sobie poradzić z konkurencją nie korzystaj i nie narzekaj.
Czytaj ze zrozumieniem, przejrzyj co sie dzieje na oferii a pozniej udzielaj madrych rad..
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|