• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

USUNIĘCIE KONTA

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona

JAK USUNĄĆ KONTO W OFERIA.PL??

Link Cytuj

0
msniezek
ivo88268:

JAK USUNĄĆ KONTO W OFERIA.PL??

W takiej sytuacji należy do nas napisać poprzez Formularz Kontaktu (temat: Mam prośbę / pytanie o zamknięcie konta).

Maciek Śnieżek

msniezek wyedytował tego posta w dniu 2009-09-10 10:32:00

Link Cytuj

0

pisałam wczoraj. jednak do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi

Link Cytuj

0

Juz drugi raz upominam się o skasowanie konta, gdyż nie życzę sobie upubliczniania moich danych osobowych w internecie. Od tygodnia oferia.pl nawet nie odpowiada!

Link Cytuj

0
grakajold

Mam to samo. Mimo moich próśb o usunięcie konta, a także żądań zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych przez oferia.pl serwis nic nie zrobił.

Wczoraj miałem dobry humor, więc przygotowałem takie zlecenie:
http://oferia.pl/zlecenie/item176597-usuniecie-konta-z-serwisu-oferia-pl
o
raz stworzyłem sobie piękny avatar w tym serwisie:

Jeśli to nie pomoże to za kilka dni kieruję zgłoszenie do GIODO:
http://www.giodo.gov.pl/438/j/pl/
(na dole strony jest link do formularza)

Link Cytuj

0
skynet86allegro
Ja też chcę usunąć konto na oferii. Ten serwis niszczy rynek. To co się dzieje przy biciu się o zlecenie jest CHORE!!! Zleceniobiorca musi zejść do jak najniższej stawki, głodowej stawki. Pełno tu idiotów którzy zgłaszają się do zleceń chociaż są odległe od nich o 500 km :D 
NIE CHCĘ DŁUŻEJ BRAĆ UDZIAŁU W TYM "BIZNESIE"

Pozdrawiam ;P

Link Cytuj

1

Apel do Oferii. Zróbcie coś. Każecie pisać każdemu jakąś prośbę o zamknięcie konta a nawet nie odpowidacie. Macie nas w d....? Jeśli chcecie złych opini o sobie w internecie to właśnie to sobie wypracowujecie. Sami chronicie swoje dane - nawet nie wiem do kogo piszę. Tymczasem dane użytkowników są rozp....olone po całej sieci. Halo jest tam ktoś - czy wszyskim kieruje już automat?

Link Cytuj

0

Dlaczego nie mam dostępu do swoich danych osobowych aby je natychmiast usunąć i zakończyć ten ohydny proceder rozpowszechniania przez was moich danych osobowych w sieci.

Ja nigdy nie wyraziłam na to zgody!!!!! To jest bezczelna kradzież!

Link Cytuj

0

Ja tez do nich napisałam i cisza .... upublicznili moje dane, choc nie wyrazilam na to zgody,  nie rejestrowalam sie na ich stronie itd.... Oszuści i tyle...

Link Cytuj

0

Myślę że po upływie 5 dni roboczych powinny zająć się tą sprawą inne osoby niż użytkownicy tego "portalu"

Link Cytuj

0

W mordę jeża mają NAS gdzieś. Też pisłem. Nie mam ochoty aby moje dane bez mojej zgody były publiczne . Chce usunąć to konto !!

Link Cytuj

0

Tak samo i ja nie moge usunąć konta.. Jak to mozliwe ,żęby obywatel który załżył konto na jakimś serwisie nie mogł w kazdej chwili go usunąć. nie ma zanego przycisku usun konto czy cos podobnego.. zle zorbiona strona..serwis do ......

Link Cytuj

0

Ja równiez mam tego dość, nie mam juz własnej działalności i nie chcę brac juz w tym serwisie udziału, ale nie ma jakie kolwiek możliwości ununięcia konta. Proszę O usunięcie mojego konta z tego serwisu.

Link Cytuj

0

też mam problem ze skasowaniem mojego konta! POMOCY!! Już dwie wiadomości do tych debili wysłałem

Link Cytuj

0

Czy komuś udało się usunąc konto w tym serwisie?

Upublicznianie danych osobowych bez naszej zgody to SKANDAL!

Link Cytuj

0

Jest ktos taki????  Piszcie!!!!

Link Cytuj

0

/grakajold/  jak ci sie udało wyrejestrowac z oferia????

Link Cytuj

0

spotkał mnie ten sam problem!!!! Rozumiem wyszukiwanie w ramach oferii ale poza !!!!

Trzeba to rzeczywiście zgłosić, jest to rzeczywiście naruszenie ustawy o ochronie danych.

Link Cytuj

0

Nigdy nie zakłaałem konta w Oferii i nawet nie wiedziałem, że takie coś jest a tymczasem dziś znalazłem moje pełne dane osobowe wraz z nr tel. wupublicznione w internecie. To jest jawna kradziez danych osobowych i upublicznienie ich. Jeżeli nie skasujecie tego wszystkiego w ciągi 3 dni to składam skargę do GIODO! Allegro schodzi na psy!

Link Cytuj

0

JAK USUNĄĆ KONTO ?

DLACZEGO NIE MOŻNA TEGO ZROBIĆ  W PROFILU ?!!!

DOMAGAM SIE NATYCHMIASTOWEGO U SUNIECIA KONTA !!!!!!!!!!

POLITYKA OFERII JEST NIEDOPUSZCZALNA , nie tylko w tej kwestii !!!!!!!!!

Nie wiem jakim cudem udało sie osiagnąć allegro taki sukces,

ale oferia podobnego napewno nie doczeka !!!!!!!

Wróżę ciężki żywot oferii.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona