• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Usunięcie konta z serwisu

(obserwuj)

Jak mogę usunąć swoje konto z oferia.pl? Napisałem kilka maili w tej sprawie i nikt mi nie odpowiedział (sic!)

Dziękuje i pozdrawiam.

Link Cytuj

0
hania_oferia

Witam.

Czy kontaktował się Pan z działem Obsługi Klienta poprzez formularz kontaktowy (kategoria wiadomości "Moje konto i dane")? oferia.pl/kontakt

Powinien Pan otrzymać wiadomość, iż konto zostanie usunięte. Na usunięcie konta trzeba niestety trochę poczekać, zwykle kilka lub kilkanaście dni. Jeśli nie otrzymał Pan żadnej odpowiedzi bardzo proszę o ponowny kontakt.

Pzdr

Link Cytuj

0

Witam, dziękuję za odpowiedź.

Wysłałem 2 maile z odstępem tygodniowym i nie dostałem odpowiedzi.

wyedytował tego posta w dniu 2010-09-06 18:25:08

Link Cytuj

0
hania_oferia

Witam,

Otrzymałam odpowiedź iz mail do Pana w tej sprawie został wysłany 16 dni temu. Proces zamykania konta trwa zgodnie z procedurą maksymalnie 30 dni, ale zostałam już poinformowana, iż konto zostało usunięte.

Pozdrawiam

Link Cytuj

0

hania_oferia:

[...]

Proces zamykania konta trwa zgodnie z procedurą maksymalnie 30 dni

[...]

Witam,

Sam czekam na usunięcie konta już stanowczo za długo, na mój wniosek o usunięcie konta dostałem jakiegoś mało sensownego e-maila zwrotnego bez informacji czy konto będzie usunięte czy nie i kiedy to nastąpi. Na kolejne e-maile nie dostałem nawet żadnej odp.

Czy Szanowna Pani raczy przytoczyć informację o tym gdzie można przeczytać o procedurze zamykania konta i dlaczego ona tak długo trwa jeśli wszystkie dane osobowe na wniosek ich właściciela zgodnie z prawem i orzecznictwem mają być usuwane "niezwłocznie".

Link Cytuj

0
djpepan

BARDZO PROSZE o POMOC w usunieciu mojego konta. Login djpepan.

BARDZO PILNE

Serdecznie dziękuje

Szczepan Brzeziński

Link Cytuj

0
hania_oferia

Witam,

Czy kontaktował się Pan z działem Obsługi Klienta poprzez formularz kontaktowy (kategoria wiadomości "Moje konto i dane")? oferia.pl/kontakt

Pzdr.

Link Cytuj

0

Czy wy macie wszystko w porzadku towarzyszko hania_oferia? Czy jestes zwyklym botem? Jak usunac konto!?

Phrizee wyedytował tego posta w dniu 2010-12-22 18:47:51

Link Cytuj

0

1. Zdecydowanie za długo trwa usunięcie konta !!! Przecież tworząc taki portal należy w pierwszej kolejności ustawić opcje zakładania i likwidowania konta. Czy to jest problem?

2. Czy ktoś zarządzający w oferii ma problem z usunięciem konta? Jeśli tak to chętnie pomogę!

3. Jako zalogowany użytkownik w zakładce MOJA OFERIA powinna być opcja usuwania konta od ręki. 

Link Cytuj

0

Witam

kiedy wkońcu usuniecie moje konto - ile maili mam do Was wysłać przez zakładkę w kontaktach/moje konto.

proszę je wkońcu usunąć.
wyedytował tego posta w dniu 2011-01-14 00:40:26

Link Cytuj

0
grakajold

Mam to samo. Mimo moich próśb o usunięcie konta, a także żądań zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych przez oferia.pl serwis nic nie zrobił.

Wczoraj miałem dobry humor, więc przygotowałem takie zlecenie:
http://oferia.pl/zlecenie/item176597-usuniecie-konta-z-serwisu-oferia-pl
o
raz stworzyłem sobie piękny avatar w tym serwisie:

Jeśli to nie pomoże to za kilka dni kieruję zgłoszenie do GIODO:
http://www.giodo.gov.pl/438/j/pl/
(na dole strony jest link do formularza)

Link Cytuj

0