|
|
|
Jak mogę usunąć swoje konto z oferia.pl? Napisałem kilka maili w tej sprawie i nikt mi nie odpowiedział (sic!) Dziękuje i pozdrawiam.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam.
Czy kontaktował się Pan z działem Obsługi Klienta poprzez formularz kontaktowy (kategoria wiadomości "Moje konto i dane")? oferia.pl/kontakt
Powinien Pan otrzymać wiadomość, iż konto zostanie usunięte. Na usunięcie konta trzeba niestety trochę poczekać, zwykle kilka lub kilkanaście dni. Jeśli nie otrzymał Pan żadnej odpowiedzi bardzo proszę o ponowny kontakt.
Pzdr
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam, dziękuję za odpowiedź. Wysłałem 2 maile z odstępem tygodniowym i nie dostałem odpowiedzi.
wyedytował tego posta w dniu 2010-09-06 18:25:08
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam,
Otrzymałam odpowiedź iz mail do Pana w tej sprawie został wysłany 16 dni temu. Proces zamykania konta trwa zgodnie z procedurą maksymalnie 30 dni, ale zostałam już poinformowana, iż konto zostało usunięte.
Pozdrawiam
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
hania_oferia:
[...]
Proces zamykania konta trwa zgodnie z procedurą maksymalnie 30 dni
[...]
Witam,
Sam czekam na usunięcie konta już stanowczo za długo, na mój wniosek o usunięcie konta dostałem jakiegoś mało sensownego e-maila zwrotnego bez informacji czy konto będzie usunięte czy nie i kiedy to nastąpi. Na kolejne e-maile nie dostałem nawet żadnej odp.
Czy Szanowna Pani raczy przytoczyć informację o tym gdzie można przeczytać o procedurze zamykania konta i dlaczego ona tak długo trwa jeśli wszystkie dane osobowe na wniosek ich właściciela zgodnie z prawem i orzecznictwem mają być usuwane "niezwłocznie".
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
BARDZO PROSZE o POMOC w usunieciu mojego konta. Login djpepan. BARDZO PILNE Serdecznie dziękuje Szczepan Brzeziński
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam,
Czy kontaktował się Pan z działem Obsługi Klienta poprzez formularz kontaktowy (kategoria wiadomości "Moje konto i dane")? oferia.pl/kontakt
Pzdr.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Czy wy macie wszystko w porzadku towarzyszko hania_oferia? Czy jestes zwyklym botem? Jak usunac konto!?
Phrizee wyedytował tego posta w dniu 2010-12-22 18:47:51
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
1. Zdecydowanie za długo trwa usunięcie konta !!! Przecież tworząc taki portal należy w pierwszej kolejności ustawić opcje zakładania i likwidowania konta. Czy to jest problem?
2. Czy ktoś zarządzający w oferii ma problem z usunięciem konta? Jeśli tak to chętnie pomogę!
3. Jako zalogowany użytkownik w zakładce MOJA OFERIA powinna być opcja usuwania konta od ręki.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam
kiedy wkońcu usuniecie moje konto - ile maili mam do Was wysłać przez zakładkę w kontaktach/moje konto.
proszę je wkońcu usunąć.
wyedytował tego posta w dniu 2011-01-14 00:40:26
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mam to samo. Mimo moich próśb o usunięcie konta, a także żądań zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych przez oferia.pl serwis nic nie zrobił.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|