• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

usuwanie zdjęć

(obserwuj)
zielony_oset

Czy ktoś może wie jak usuwać zdjęcia z tzw. repozytorium. Kiedyś z boku były ikonki kosza na śmieci, ale teraz ich nie ma i za nic nie

mogę usunąć niepotrzebnych plików :(

Link Cytuj

0
msniezek

Pliki, które były użyte w usłudze - nie mogą zostać usunięte. Dzieje się tak ze względu na funkcjonalność przedłużania i ponownego wystawiania usług. Usunięcie pliku, który jest lub był użyty w usłudze, faktycznie uniemożliwiłoby jej ponowne wystawienie. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu, już wkrótce usuwanie plików będzie możliwe bez ograniczeń (na odpowiedzialność Użytkownika).

Link Cytuj

0
portaart
PREMIUM

Czy coś się zmieniło w kwestii usuwania plików z repozytorium? I jeszcze drugie pytanie - wszystkie pliki (łącznie z tymi, które już nie są wykorzystywane) są oznaczone jako używane. Czy jest to związane z powyższym postem czy jest to innego rodzaju błąd? 

Link Cytuj

0
hania_oferia

Witam,

Została już wdrożona możliwość usuwania  plików z repozytorium. Co do kwestii oznaczenia wszystkich plików jako "używane" jest to inna sprawa, dziekuję za zgłoszenie.

Pzdr

Link Cytuj

0
gardenzone-pl

Czy jest mozliwa zmiana avataru ?

Nie mogę znaleść takiej opcji .

pozdrawiam

Link Cytuj

0
hania_oferia

Witam,

Awatar mozna zmienić w panelu "Moja Oferia" w części "Moja wizytówka" > "Awatar".

Pzdr.

Link Cytuj

0
RedPillBluePill
msniezek:

Pliki, które były użyte w usłudze - nie mogą zostać usunięte. Dzieje się tak ze względu na funkcjonalność przedłużania i ponownego wystawiania usług. Usunięcie pliku, który jest lub był użyty w usłudze, faktycznie uniemożliwiłoby jej ponowne wystawienie. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu, już wkrótce usuwanie plików będzie możliwe bez ograniczeń (na odpowiedzialność Użytkownika).

Minął rok i nadal błąd tkwi i nikt nie podejmuje się rozwiązania tego problemu. Userzy uciekają z serwisu ...

Link Cytuj

0