|
|
|
Czy ktoś może wie jak usuwać zdjęcia z tzw. repozytorium. Kiedyś z boku były ikonki kosza na śmieci, ale teraz ich nie ma i za nic nie
mogę usunąć niepotrzebnych plików :(
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Pliki, które były użyte w usłudze - nie mogą zostać usunięte. Dzieje się tak ze względu na funkcjonalność przedłużania i ponownego wystawiania usług. Usunięcie pliku, który jest lub był użyty w usłudze, faktycznie uniemożliwiłoby jej ponowne wystawienie. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu, już wkrótce usuwanie plików będzie możliwe bez ograniczeń (na odpowiedzialność Użytkownika).
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
PREMIUM
|
Czy coś się zmieniło w kwestii usuwania plików z repozytorium? I jeszcze drugie pytanie - wszystkie pliki (łącznie z tymi, które już nie są wykorzystywane) są oznaczone jako używane. Czy jest to związane z powyższym postem czy jest to innego rodzaju błąd?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam,
Została już wdrożona możliwość usuwania plików z repozytorium. Co do kwestii oznaczenia wszystkich plików jako "używane" jest to inna sprawa, dziekuję za zgłoszenie.
Pzdr
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Czy jest mozliwa zmiana avataru ?
Nie mogę znaleść takiej opcji .
pozdrawiam
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Witam,
Awatar mozna zmienić w panelu "Moja Oferia" w części "Moja wizytówka" > "Awatar".
Pzdr.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
msniezek:Pliki, które były użyte w usłudze - nie mogą zostać usunięte. Dzieje się tak ze względu na funkcjonalność przedłużania i ponownego wystawiania usług. Usunięcie pliku, który jest lub był użyty w usłudze, faktycznie uniemożliwiłoby jej ponowne wystawienie. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu, już wkrótce usuwanie plików będzie możliwe bez ograniczeń (na odpowiedzialność Użytkownika).
Minął rok i nadal błąd tkwi i nikt nie podejmuje się rozwiązania tego problemu. Userzy uciekają z serwisu ...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|