|
|
|
Witam,
W jaki sposób mam ukryć swoje imię i nazwisko. Link do mojego profilu zawiera w sobie pełne imię i nazwisko. Nie chcę aby ta informacja była dostępna dla innych, a poza tym to chyba jest niezgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.
pozdr.
Link Cytuj
|
|
|
1
|
|
|
|
|
Jedynym sposobem jest likwidacja konta w Oferii. Naszym zdaniem imię, nazwisko, a także nazwa firmy w przypadku serwisu pośredniczącego w sprzedaży usług - to kwestia wiarygodności w oczach innych Użytkowników (Zleceniodawców i Wykonawców), a więc nie ma możliwości ich ukrycia. Wszystkie inne dane można ukryć.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wydaje mi się raczej, że macie ograniczenia technologiczne i dorabiana do tego jakaś ideologia. W Allegro imię i nazwisko jest ujawniane dopiero po zawarciu transakcji i nie przeszkadza to w budowaniu wiarygodności.
Czy usunięcie konta a Oferii nie skutkuje w żaden sposób na konto w Allegro?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
msniezek:[...] Naszym zdaniem imię, nazwisko, a także nazwa firmy w przypadku serwisu pośredniczącego w sprzedaży usług - to kwestia wiarygodności w oczach innych Użytkowników (Zleceniodawców i Wykonawców), a więc nie ma możliwości ich ukrycia. [...]
Z całym szacunkiem, ale Wasze zdanie nie ma tu wiele do znaczenia. Proszę skupić się na prawie kraju, w którym oferujecie swoje usługi. Imię i nazwisko do dane personalne i nie macie prawa ani zgody użytkowników na ich przekazywanie osobom trzecim. Takimi osobami są wszyscy niezalogowani a przeglądający stronę oferia.pl oraz zalogowani a nie uczestniczący w ofercie. Proszę nie mylić tego z uczestnikami procesu ofertacji.
W tym tygodniu rozpoczynamy grupowanie wystarczającej do procesu zbiorowego grupy osób i będziemy walczyć o zablokowanie prezentowania dany oraz zadośćuczynienie.
Link Cytuj
|
|
|
1
|
|
|
|
|
Jak usunąć konto na oferii, żeby nie kolidowało z kontem Allegro?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
No gdybym ja przeczytał wcześniej te wieści z forum to nigdy bym nie wystawił swojego ogłoszenia. Napisałem prośbę o zmianę zapisu i ukrycie moich danych osobowych, jeżeli nie będzie odzewu w przeciągu 24 godzin to powiadamiam GIODO. Wcześniej usiłowałem to skasować lub usunąć ogłoszenie i też nic z tego. Ale KICHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mam to samo. Mimo moich próśb o usunięcie konta, a także żądań zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych przez oferia.pl serwis nic nie zrobił.
Link Cytuj
|
|
|
1
|
|