• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Promowane usługi lepiej widoczne w Allegro

(obserwuj)
msniezek

Jak zapewne wielu z Państwa zdaje sobie sprawę, usługi wystawione w Oferii są również widoczne na listach aukcji w Allegro - w odpowiadającej im kategorii, a także w wynikach wyszukiwania. Do tej pory jednak opcje promowania wykupione w Oferii nie były importowane do Allegro.

Z przyjemnością informujemy, że z dniem wczorajszym ta sytuacja uległa zmianie. Teraz, jeżeli do usługi wykupiona została opcja promowania, będzie ona widoczna zarówno w Oferii, jak i w Allegro, co zdecydowanie zwiększy oglądalność promowanych usług. Zmiana dotyczy wszystkich trzech form promocji (pogrubienia, podświetlenia i wyróżnienia). Warto podkreślić, że ceny poszczególnych promocji pozostają na dotychczasowym poziomie.

Link Cytuj

1
Maverick90
msniezek:

Teraz, jeżeli do usługi wykupiona została opcja promowania, będzie ona widoczna zarówno w Oferii, jak i w Allegro

Bzdura... Wydałem na promowanie 48zł w Allegro jest wszystko ok, ale jużw Oferii nie jest wyróżnione, mało tego, jeszcze mam status przy ofercie że "niby" nieopłacone. A administracja serwisu milczy jak zaklęta....

Link Cytuj

0
msniezek

W sprawie "milczenia" - byłbym wdzięczny za numer ticketa, znajdzie go Pan w temacie automatycznej odpowiedzi, którą z pewnością Pan dostał komunikując się z nami poprzez Formularz Kontaktu. Sprawdzę co jest przyczyną braku odpowiedzi. Jeżeli nie dostał Pan takiej zwrotki - oznacza to, że wiadomość do nas nie dotarła...

Jeśli chodzi o promowanie, rozumiem że płacił Pan poprzez doliczenie pieniędzy do rachunku Allegro? Mogę tylko przeprosić za opóźnienie. Z moich informacji wynika, że trwało ono 4 dni, do 8 marca, od tamtej pory usługa jest prawidłowo wyróżniona. W ramach rekompensaty proponuję podświetlenie kolejnej Pana usługi. Jeżeli wyraża Pan zgodę, proszę o wiadomość na adres maciej.sniezek@allegro.pl.

Link Cytuj

0