• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wizytówki, broszury, ulotki...

(obserwuj)
berenika_21
Wszystko o małych formach drukowanych, inspiracje, porady...

Link Cytuj

0
berenika_21
http://10steps.sg/artworks/40-creative-and-unique-business-cards/- fajne pomysły dotyczące wizytówek,
wizytówka, która składa się w sztalugi, fajna tez jest talia kart

Link Cytuj

0

Mam pytanie. Z jakimi kosztami trzeba się liczyć drukując 100 - 150 wizytówek? Czy cena jest zalezna od zawartości?

Link Cytuj

0
silver_cloud

Cena wizytowek nie zalezy od zawartosci, bardziej od ilosci, im mniej tym drozej. Ja zaplacilam za 500 szt. okolo 115 zł na allegro. Wizytpwki nbardzo dobrej jakosci, a projekt mój, wiec musisz jeszcze doliczyc koszt projektu.

Link Cytuj

0
JustLucky

macio200 - orientacyjny koszt DRUKU 100 wizytówek to 25-35 zł netto - wydruk cyfrowy

Link Cytuj

0
jacek23wrc

takie małe nakłady to tylko cyfra istotne jest czy druk jest jednostrony czy dwu, ja drukuję tego typu wizytówki z arkusza A3 (24 szt.) płacąc za arkusz wizytówek z pocięciem 1,80 (4+0) i 3,60 (4+4) trzeba trafić na dobrą drukarnie :)

Link Cytuj

0
rohartdrukarnia

Trzeba trafic na bardzo dobra drukarnie ;), klaniam sie nisko ;) Rohart

Link Cytuj

0
Koziorozec
berenika_21:
http://10steps.sg/artworks/40- creative-and-unique-business-c ards/- fajne pomysły dotyczące wizytówek,

Witaj!

Bardzo ciekawy link podałaś. Sama mam kilka pomysłów na "nietypowe" wizytówki, które jednak leżą w szufladzie, bo koszty ich wykonania są zbyt wysokie. Na swój użytek robię "ręcznie" własne wizytówki - nie takie drukowane, ale "zaskakujące formą".

Jeszcze ciekawiej byłoby dowiedzieć się, gdzie takie wizytówki można wykonać.

Być może nie w Polsce, ale za granicą można by było coś takiego wykonać? Ostatnio usłyszałam, że znajomy zamawiał i zlecał wykonanie wizytówek w Norwegii (gdzie wcześniej pracował), bo było bardziej opłacalne z przesyłką (?!) niż w Polsce. Jakoś mi się nie chce wierzyć, skoro koszt wykonania (a dokładniej wydruku, ale wiele firm oferuje darmowy projekt lub projekt z szablonu) wizytówek w Polsce - 100 szt. jednostronnych to kwestia 20-50 zł.

Link Cytuj

0
koziorozec:
berenika_21:
http://10steps.sg/artworks/40- creative-and-unique-business-c ards/- fajne pomysły dotyczące wizytówek,

Bardzo ciekawy link podałaś. Sama mam kilka pomysłów na "nietypowe" wizytówki, które jednak leżą w szufladzie, bo koszty ich wykonania są zbyt wysokie. Na swój użytek robię "ręcznie" własne wizytówki - nie takie drukowane, ale "zaskakujące formą".
Jeszcze ciekawiej byłoby dowiedzieć się, gdzie takie wizytówki można wykonać.
Być może nie w Polsce, ale za granicą można by było coś takiego wykonać? Ostatnio usłyszałam, że znajomy zamawiał i zlecał wykonanie wizytówek w Norwegii (gdzie wcześniej pracował), bo było bardziej opłacalne z przesyłką (?!) niż w Polsce.
Jakoś mi się nie chce wierzyć, skoro koszt wykonania (a dokładniej wydruku, ale wiele firm oferuje darmowy projekt lub projekt z szablonu) wizytówek w Polsce - 100 szt. jednostronnych to kwestia 20-50 zł.

Polecam dowiedzieć się, jaki jest koszt wycięcia (a więc wykonania wykrojnika zamiast cięcia gilotyną) takich niestandardowych kształtów. :)

Link Cytuj

0

Koszt wykrojnika to 200-400zł

Myśle , że jeżeli chodzi o wizytówki koszt wykrojnika zmieściłby sie w tym niższym przedziale. U nas nie ma żadnego problemu z wykonaniem podobnych projektow jak w podanym linku -)) Bardzo ciekawe.

Krystyna Piekarska

Drukarnia Mirex Mirotki

tel 661-435-357 

Link Cytuj

0
Bachul

Wizytówki dwustronne 250szt - 39zł,      wizytótki dwustronne 500szt - 71zł,  do końca wakacji PROJEKT GRATIS, przy przedpłacie na konto kurier gratis

Drukarnia Internetowa www.drukulus.pl zaprasza do współpracy. Zamawiasz online 24/7, kurier gratis, zawsze widzisz cenę oraz termin realizacji. W naszej ofercie: ulotki, plakaty, wizytówki, kalendarze, zawieszki, teczki, katalogi szyte, notesy, bloczki reklamowe, papiery firmowe, zawieszki na klamke

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Poligrafia, DTP
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia poligraficzne i DTP
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi poligraficzne i DTP