• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

wydruk ulotki-co trzeba wiedzieć?

(obserwuj)
Chcę wydrukować dla swojej nowo powstałej firmy ulotki. Mam gotowy projekt.
Niestety nie znam się na tym kompletnie... Czym powinienem kierować się wybierając dobrą drukarnię?

Link Cytuj

0
Bardzo dobre i tanie oferują swoje usługi np. na świstak.pl i na allegro. Fajne jest tez to, ze czesto maja krótkie terminy. Co wazne, należy czytać komentarze innych kupujących.

Link Cytuj

0
dobra drukarnia przede wszytkim dopasuje technike druku do twoich wymagan- musisz wpierw dokladnie okreslic kryteria takie jak format, naklad, ilosc kolorow, gramatura papieru, opcje dodatkowe np. lakier UV- od tego powinna zalezec zaproponowana technika a takze cena

Link Cytuj

0
JustLucky

nie daj się Przyjacielu wpuścić w maliny... wszystko zależy od ilości ulotek, którąchcesz zamówić... żadna drukarnie nie ruszy się dla 1000 szt a5 (albo zedrze z Ciebie skórę za offset) lakier UV? koleżanka poprzedniczka chyba się z katalogiem rozminęła... gramatura papieru zwykle od 150-235g/m2 polecam więc udać się do ludzi zajmujących się drukiem cyfrowym - korzystny układ jeśli chodzi o stosunek termin-cena (jakość zależy wprost proporcjonalnie od Twojego projektu i ich maszyny... dobre wydruki robią Xeroxy i Minolty 6500, seria 3500 - rozmydla)

Link Cytuj

0

Chyba kolego nie wiesz jak bardzo się mylisz, choć przy deklarowanym przez Ciebie doświadczeniu, to chyba niemożliwe.

Szanująca się drukarnia, która zajmuje się ulotkami wydrukuje nawet 250 sztuk z offsetu. Oczywiście im większy nakład, tym lepsza cena za pojedynczą ulotkę. Już przy ilości 1000 egzemplarzy wydruk offsetowy to porównywalny koszt, przy zachowaniu wysokiej jakości.

Link Cytuj

0
Bellatrix3

Dokładnie, popieram przedmówcę. Nie raz się zdarzyło, że drukowaliśmy na offsecie zaproszenia czy papiery firmowe w ilościach 250 szt. Nasz klient nasz pan.

Link Cytuj

0
prime-solutions

Zgadzam się, że kazda drukarnia się ruszy, ale cena będzie wyższa, zasada ze im wiecej ulotek tym bardziej sie oplaca z ceną jest dominująca.

Link Cytuj

0
jacek23wrc

Małe nakłady najlepier zrobić z cyfry z doświadczenia wiem że drukarnie off. przy takim małym nakładzie lubią słowo MINIMALKA gdzie cena za 1000 czy 2000 szt. jest taka sama. Wszystko zależy od drukarni te które mają mase zleceń zrobią mega ofertę a te które potrzebują zleceń zrobią wszystko aby wydrukować chocby małym zyskiem. Każdy klient jest dobry może tym razem zamówi 1000 szt ulotek ale następnym razem może wyjść coś większego. Drogi kolego szukaj i pisz do wielu drukarni

Link Cytuj

0
rohartdrukarnia

Witam, 

Ja rusze z offsetem juz nakladzik od 10 szt. wedle zyczen klienta ale wezme jak za minimalke czyli za 1000 szt.

Wszystko jest Panie i Panowie do zrobienia.

Link Cytuj

0

W chwili obecnej druk offset mozna wykonać od 100 szt...ale koszt jest bardzo duzy...Generalnie wszyscy sa elastyczni..ale trzeba sie uzbroić w cierpliwość przy małych ilościach trzeba sporo czekać.

Link Cytuj

0
Bachul

Drukarnia Internetowa www.drukulus.pl zaprasza do współpracy. Zamawiasz online 24/7, kurier gratis, zawsze widzisz cenę oraz termin realizacji. W naszej ofercie: ulotki, plakaty, wizytówki, kalendarze, zawieszki, teczki, katalogi szyte, notesy, bloczki reklamowe, papiery firmowe, zawieszki na klamke

Link Cytuj

0

zobacz na ofertę caffeprint.eu, jest to drukarnia online, bardzo dobrej jakośi wydruki, wiem bo robiłem u nich plakaty.

Link Cytuj

0

Ja drukowałam moje ulotki na www.drukowalnia.pl. Taniutko, szybko i fajny kontakt, tylko ze drukowalam 2000 sztuk, ale cena naprawde przednia. 

Link Cytuj

0

Ja ulotki drukuję w chroma.pl, bo błyskawicznie realizują moje zamówienie. Polecam tą drukarnię.

Link Cytuj

0

Witam serdecznie,

Nasza drukarnia E.B.E w Konstancinie drukuje nawet od ręki jeśli jest to konieczne. Wykonujemy druki cyfrowe bardzo dobrej jakości, ponieważ posiadamy nowoczesne maszyny jakie rzadko można spotkać w drukarniach.

Nasz nr. kontaktowy: (22)483 36 46

email: handlowy@ebe-poligrafia.pl

POLECAM!

Link Cytuj

0

Ja korzystam z drukadni internetowej caffeprint.eu/produkty duża oszczędność czau po za tym nigdy mnie nie zawiedli. Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Poligrafia, DTP
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia poligraficzne i DTP
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi poligraficzne i DTP