|
|
|
Nie wiem czy to typowa usterka czy nie, ale w każdym razie dokucza mi bardzo. Otóz połamał mi się przycisk od właczanai komputera. Co prawda skleiłem go , ale za każdym razem boję się, że znowu się rozleci.Czy moge gdzies zakupić nowy o takich samych rozmiarach?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
raczej nie kupisz takiego samego, chyba, że u producenta obudowy, lub akurat w sklepie mają taką samą obudowę popsutą w innym miejscu. Inaczej możesz popróbować z innymi włącznikami zwarciowymi w jakichś hurtowniach elektrycznych itp. Fajną sprawą jest wyciągnięcie takiego włącznika tyłem obudowy np. pod blat biurka przy klawiaturze :-)
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
W woli ścisłości, od PC czy laptopa? :-)
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
laptopcontrol_pl:W woli ścisłości, od PC czy laptopa? :-)
W innym temacie zastanawia się nad zakupem laptopa, stąd nawet nie zapytałem :P Ale rzeczywiście trafna uwaga.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
akurat w stacjonarnym komputerze czyli domowym . A laptopa kupuje do pracy.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jeśli to nie jest jakaś super wypasiona obudowa to można wpaść do dowolnego serwisu czy sklepu, gdzie mają opcję odbioru starego sprzętu przy sprzedaży i "wydobyć" przyłącznik z innej obudowy. Swego czsu kilka takich kompletów wyjmowałem z plastikowych frontów by mieć w razie kłopotów i się przydawały.
Dopytam tylko czy kłopot jest w samym przełączniku (serwis trywialnie prosty) czy mechanicznie w guziku zabudowanym w obudowie, który popycha przełącznik (robota dla "złotej rączki")?
joker28 wyedytował tego posta w dniu 2009-11-09 13:39:38
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
to jest zwykła obudowa, bez udziwnień. NA razie wyjąłem przełącznik z obudowy i wisi mi na kabelku. Nic innego na razie nie wymyślę z tym....
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|