• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

laptop firmy emachines

(obserwuj)

macie jakies opinie na jego temat? potzrebuje taniego sprzętu do pracy - głownie pisania raportów. nada się ? model e520.

Link Cytuj

0

Z tego co się orientuję to emachines wychodzą z fabryki Acer'a, firmę tą cechuje dobry stosunek ceny do podzespołów montowanych w laptopach. W tym konkretnym modelu znajdziesz wszystko co potrzebujesz do pracy biurowej. W modelu przeze mnie oglądanym na Allegro - http://www.allegro.pl/item1094 485816_acer_emachine_e520_161g 16_intel_core_duo_t1600_1gb.ht ml znajduje się dysk 160GB a to przelicza się na niemal nieskończoną liczbę dokumentów Word'owskich czy arkuszy Excel'owskich. Do tego 1GB pamięci RAM wydajnie obsłuży Windows XP, lub każdy system z rodziny Linux. Są karty sieciowe zarówno bezprzewodowa, jak i kablowa. Moim zdaniem za cenę poniżej 1000zł. jest to laptop wydajnościowo podobny do małych netbooków w podobnej cenie, więc jeśli potrzebujesz 15,4 cala ekran to możesz brać.

Link Cytuj

0

kupiłem tego lapka. póki co wszystko ok. jeszcze nie próbowałem na nim gier, ale do pracy spokojnie starcza. co prawda cena była wyższa niż ty pisałeś, ale i tak niższa niż w media markt. Jkaby ktoś jeszcze się nad nim zastanawiał, to po tych kilkunastu dniach użytkowania polecam

Link Cytuj

0
yazeer

Pierwszy raz słyszę o takiej marce notebooków. To jest coś chińskiego?

Link Cytuj

0

To są komputery firmy Acer sprzedawane pod nazwą eMachines, taka ekonomiczna seria Acer'ów

Mateusz_Baginski wyedytował tego posta w dniu 2010-08-22 22:50:06

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Naprawa, Serwis
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Naprawa, Serwis
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Naprawa, Serwis