• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Renault Megane 1.4

(obserwuj)
Autko fajne,mało mocy,bardzo wygodne, duże, i ładnie wytłumione. jedna kdość awaryjne.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Zawsze mi się podobało z wyglądu.

Link Cytuj

0
Francuski wynalazek. Może i wygodny ale raczej często się psujący. Szczerze wolałbym coś z niemieckiego koncernu VW.

Link Cytuj

0

Mam i sprzedaje. Samochód faktycznie dosc wygodny, dziur nie czuć, ale mało dynamiczny, elektronika pada bardzo często .

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Z tego co wiem to w autach z tym silnikiem dośc awaryjna jest elektronika, która lubi płatać figle kierowcy, w  szczególności padają 4 cewki instalowane fabrycznie. Silnik dośc mało dynamiczny natomiast wystarczający do jazdy po mieście. Zatetą jest duża pakowności średnie spalanie a wadą słaba sterowność i duża awaryjność.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe