|
|
|
Ciekaw jestem waszych opinii na temat assistance? Czy kiedykolwiek z tego korzystaliście? Czy w ogóle to prawda , że jak macie wypadek to zaraz podjeżdża autko zastępcze jak to zachwala Max Kolanko?>
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja jakos w to nie wierze. Tym bardziej w Liberty.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
hmm...ja Ci muszę powiedzieć , że korzystałem z tej pomocy w liberty...holowanie dla autka osobowego na odległość około 80 km bezpłatne, mój samochdozi kuległ wypadkowi i na 3 dni dostałem tez autko zastępcze.. Co prawda fiata punto ale zawsze... jedyny minus to czas oczekiwania ponad 1h ślęczałem na drodze....
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
A ile chciałbys czekać? Przecierz nie maja pomocy drogowych co 10 km.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
jak się czeka.. to czas strasznie się dłuuzy... i ta godzina mijała baardzo powoli...ale ogólnie jestem zadowolony z pomocy :"
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a to prawda , że samochód zastępczy dostaje siew na okres naprawy? A nie na kilka dni?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
yazeer:
a to prawda , że samochód zastępczy dostaje siew na okres naprawy? A nie na kilka dni?
W Większości ubezpieczeń Assistance jest auto zastępcze na określony czas. Nie spotkałem się z autem na czas naprawy samochodu. Chyba, że z tytułu Ass leasingowego.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Raz musiałem skorzystac we Wrocławiu i Pan z lawetą przyjechał w ciągu ok 40 min. W warsztacie powiedzieli,że tego samego dnia nie naprawią, więc zadzwoniłem na Auto Pomoc PZU i poprosiłem o auto zastępcze. Pani powiedziala, że oddzwoni z propozycją auta i faktycznie po ok. 10 min. zadzwoniła z propozycjami samochodu. A po ok. pół godzinie przyjechal pod warsztat wybrany przeze mnie samochód z wypożyczalni. Jeździlem nim przez trzy dni, choc przysługiwał mi do 5 dni. Musialem tylko odstawic na wskazaną stację benzynową i zatankowac.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
PZU-Wroclaw:Raz musiałem skorzystac we Wrocławiu i Pan z lawetą przyjechał w ciągu ok 40 min. W warsztacie powiedzieli,że tego samego dnia nie naprawią, więc zadzwoniłem na Auto Pomoc PZU i poprosiłem o auto zastępcze. Pani powiedziala, że oddzwoni z propozycją auta i faktycznie po ok. 10 min. zadzwoniła z propozycjami samochodu. A po ok. pół godzinie przyjechal pod warsztat wybrany przeze mnie samochód z wypożyczalni. Jeździlem nim przez trzy dni, choc przysługiwał mi do 5 dni. Musialem tylko odstawic na wskazaną stację benzynową i zatankowac.
Z reguły jeżeli podstawiają Ci auto bezpłatnie to odstawisz samochód na własną rekę do siedziby wypożyczalni. Jednak często to pracownikom wypożyczalni umówienie się gdzieś na mieście jest po prostu wygodniejsze.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
A czy Wy już kiedy korzystaliście ze swojego assistance? Gdzie posiadacie ubezpieczenie ? i Jaka cena za jakie autko?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|