• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Tabletki MPG-caps, czyli "zajedziesz dalej"

(obserwuj)
1  |  2  |  3  |  4   ... z  6   Następna strona Ostatnia strona
Do Polski wkracza amerykańska firma oferująca tabletki, które po wrzuceniu do baku mają oszczędzać paliwo. Podobno Jedna mała tabletka wrzucona do baku ma obniżać zużycie benzyny lub oleju napędowego o 7-14 proc.. Czy ktoś to testował , to jest powaznei tak skuteczne?

Link Cytuj

0
Sciema totalna - w autoswiecie były tez zdjęcia - tyko jakieś rude dziwne nagary robi w siniku - zerowa skuteczność jeśli chodzi o obniżenie spalania ...

Link Cytuj

0
A ile kosztuja te "cudowne " tabletki?

Link Cytuj

0
cena jest niy śmieszna bo to koszt okolo 10 zł za 1pastylkę

Link Cytuj

0
Czyli wiecej wyda na tabletki niz zaoszczedzi na paliwie.

Link Cytuj

0
szczerze to też jakoś nie mam do tego zaufania... wolę zakupić chyba "wspomagacze" które raczej dbają o silnik - na stacji można takie zakupić niż takowe tabletki..

Link Cytuj

0
wogóle to nie widzę sensu w dodawaniu takich specyfików..

Link Cytuj

0
a co np z takimi specyfikami dodawanymi do paliwa żeby niby czyściło przewody ect?

Link Cytuj

0
Niektóre preparaty dodawane do paliwa są pożyteczne, np. przeciwdziałające krystalizacji ON w dieslach, lub do czyszczenia wtryskiwaczy silników benzynowych. Nie spotkałem się z tym, aby takie dodatki komukolwiek zaszkodziły, choć skuteczność jaka jest - trudno ocenić "poza dodatkami do ON - bo te działają i ON nie krzepnie".

Link Cytuj

0
silver_cloud
te tablety MPG-caps to jakaś ściema, ja bym się bała coś wrzucać do baku, po co sobie silnik niszczyc?

Link Cytuj

0
Niektórzy lubią wierzyć w bajki i wkładają do auta magnetyzery, tudzież inne kapsułki do baku :"

Link Cytuj

0
silver_cloud
ło matko, a co to te magnetyzery?

Link Cytuj

0
To taki mocniejszy magnes nakładany na węże paliwowe, dolot powietrza- mający niby uporządkować atomy w paliwie lub powietrzu przez co spalanie w silniku będzie efektywniejsze. Oczywiście to ściema i nikt nie udowodnił że jest inaczej.

Link Cytuj

0
to dziala na pdoobnej zasadzie co magnetyzery w licznikach na wode. Magnetyzery to raczej ściema. Za ta 100zl lepej zatankuj sobie.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Swego czasu tabletki były testowane w Autoświecie i bardzo negatywne opinie zbierał ten produkt, z uwagi na osad, który miał sięwytwarzać w silniku. Zdecydowanie odradzam. Lepiej zatankować za 100 zł .

Link Cytuj

0

Jedna pani drugiej pani ...    Aczy koś korzystał z tych tabletek?   

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Osobiście nigdy ich nie uzywałem także nie mogę udzielić w 100% sprawdzonej odpowiedzi. Zachęcma innych do wypowiadania.

Link Cytuj

0

Wszystkich zainteresowanych uzyskaniem rzetelnych informacji na temat produktów firmy FFI (między innymi "tabletek" redukujących zużycie paliwa i nie tylko...) odsyłam do strony http://www.onepowerteam.myffi.biz/ - a szczególnie polecam zapoznanie się z wynikami testów, raportami i certyfikacją http://www.onepowerteam.myffi.biz/t-TestReports.aspx ... jeżeli opinia Bosch lub TUV nie jest dla kogoś wiarygodna ... to pozostaje mi tylko "pogratulować".

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Rozumiem, że Ty uzywałeś wspomnianych tabletek. Jaki był wynik w Twoim przypadku?

Link Cytuj

0

Jak mam rozumieć negatywne wypowiedzi osób, które danego produktu nie testowały. Dlaczego ktoś taki zabiera głos w sprawach o których tak naprawdę nic nie wie?

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3  |  4   ... z  6   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe