|
|
|
Co sądzicie o kierowcach, którzy dopeiro ukończyli kurs prawa jazdy i zaczynająswoją przygodę z "Solówkami"? Dobrze, żeby wrzucić ich od razu na taką głęboką wodę?W końcu mówi się, że to najmłodsi są sprawcami największej ilości wypadków...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
dla mnie jest to zastanawiające, że kierowcy bez wymaganego doświadczenia wsiadają za kółko parotonowego kolosa i jadą w Polske. Taki rzeczy tylko w Polsce.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
yazeer:dla mnie jest to zastanawiające, że kierowcy bez wymaganego doświadczenia wsiadają za kółko parotonowego kolosa i jadą w Polske. Taki rzeczy tylko w Polsce.
To nie jest tak, że od razu po zrobieniu prawka wyjeżdząją. Z tego co wiem firmy nie moga zatrudnić osób poniżej 21 roku zycia na przewóż osób/rzeczy.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Tak, macie racje, powinni zatrudniać tylko osoby, które właśnie zrobiły prawo jazdy i mają 7-letnie doświadczenie... żałosne są takie wypowiedzi jak nade mną... pzdr
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
~ Danielsoon:Tak, macie racje, powinni zatrudniać tylko osoby, które właśnie zrobiły prawo jazdy i mają 7-letnie doświadczenie... żałosne są takie wypowiedzi jak nade mną... pzdr
Nikt nie mówi o zabranianiu wsiadania za kierownicę auta ciężarowego z tak dużym gagażem doświadczenia. Chodzi o zmianę sposobu szkolenia , zwiększenia nacisku na samą praktykę i wzbogacenia systemu kształcenia kierowców.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|