• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Kat C,D,E Bez doświadczenia

(obserwuj)

Co sądzicie o kierowcach, którzy dopeiro ukończyli kurs prawa jazdy i zaczynająswoją przygodę z "Solówkami"? Dobrze, żeby wrzucić ich od razu na taką głęboką wodę?W końcu mówi się, że to najmłodsi są sprawcami największej ilości wypadków... 

Link Cytuj

0
yazeer

dla mnie jest to zastanawiające, że kierowcy bez wymaganego doświadczenia wsiadają za kółko parotonowego kolosa i jadą w Polske. Taki rzeczy tylko w Polsce.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak
yazeer:

dla mnie jest to zastanawiające, że kierowcy bez wymaganego doświadczenia wsiadają za kółko parotonowego kolosa i jadą w Polske. Taki rzeczy tylko w Polsce.

To nie jest tak, że od razu po zrobieniu prawka wyjeżdząją. Z tego co wiem firmy nie moga zatrudnić osób poniżej 21 roku zycia na przewóż osób/rzeczy.

Link Cytuj

0

Tak, macie racje, powinni zatrudniać tylko osoby, które właśnie zrobiły prawo jazdy i mają 7-letnie doświadczenie... żałosne są takie wypowiedzi jak nade mną... pzdr

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak
~ Danielsoon:

Tak, macie racje, powinni zatrudniać tylko osoby, które właśnie zrobiły prawo jazdy i mają 7-letnie doświadczenie... żałosne są takie wypowiedzi jak nade mną... pzdr

Nikt nie mówi o zabranianiu wsiadania za kierownicę auta ciężarowego z tak dużym gagażem doświadczenia. Chodzi o zmianę sposobu szkolenia , zwiększenia nacisku na samą praktykę i wzbogacenia systemu kształcenia kierowców.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe