• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wymarzone auto:"

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2  |  3   z  3
ale to może też dlatego że kobiety są mniej skłonne do podejmowania ryzyka. Jakby się tak zastanowić to jednak chyba dobra cecha na drodze :P

Link Cytuj

0
silver_cloud
a co to za jeżdżenie po kobietach, co?

Link Cytuj

0

nie można jednoznacznie stwierdzić, że najlepiej jeżdzą mężczyźni a najgorzej kobiety. To wsz\ystko zależy od czlowieka. W kazdym razie w gronie kobiet na pewno są także bardzo dobrzy kierowcy. Na to pytanie nie mozna jednoznacznie odpowiedzieć.

Link Cytuj

0
Roman_Pleszew

Porsche Panamera.

Błagam nie ptajcie ile pala samochody o wartości kilkuset tys.

Pozdrawiam Wszystkich

Link Cytuj

0
Roman_Pleszew

aaa.. i szybkiego spełnienia marzeń

Link Cytuj

0
roman_pleszew:

Porsche Panamera.

Błagam nie ptajcie ile pala samochody o wartości kilkuset tys.

Pozdrawiam Wszystkich

4 osobowe porsche to jakaś parodia sportowego auta wolałbym Nissana GTR.

Link Cytuj

0
zielak233

A ja nie mam wygórowanych marzeń. Auto typu Van 8-osobowy, pakowny i praktyczny, bez wielkich silników maks. 2,5 litra diesel, jakiś ekonomiczny i ekologiczny silnik. Jedyne czego bym sobie potem życzył, aby moje auto wzięli w ręce goście z programu "Poturbowani"!

Link Cytuj

0

Tak się właśnie zastanawiam co trzeba robić w życiu aby mieć jeden z tycj samochodów, które wymieniliśmy wcześniej? 

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak
macio200:

Tak się właśnie zastanawiam co trzeba robić w życiu aby mieć jeden z tycj samochodów, które wymieniliśmy wcześniej? 

Trzeba mieć na pewno pomysł na życie, na własną firmę i usilnie dążyć do tego. W każdym razie potrzeba dużo ambicji, sporo inteligenci, nieco szczęścia i najlepiej bardzo "pomocnych" ludzi Oto przepis na takie życie.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak
lukano:
Ja bym chciał cabrio i chyba w tym roku spełnię to marzenie.

Cabrio to dobry wybór przy założeniu, że masz go gdzie garażować, jesteś przygotowany na większe opłaty związane z ubezpieczeniem, czy eksploatacją. Jeżeli tak to musisz też pamiętać, że większość aut typu Cario jest mniej bezpiecznych niż tradycyjne samochody z dachem.

Link Cytuj

0

Nie mam wielkich wymagań ;-)

Np. takie auto - http://www.prestig-e.pl/pl/oferta/mercedes-s-450-cdi-lang/88

Oglądałem ostatnio samochody w tym salonie - piękna sprawa. Może w przyszłości będę właścicielem takiego auta ;-)

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2  |  3   z  3
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe